TMNT: Shredder's Revenge, mobil cihazlarda ücretsiz

Tunay Şahin 11.01.2023 - 16:17
Netlifx Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge yapımını Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınladı.

Netflix aboneliğiniz varsa, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge oyununu, platformun üyelerine özel olarak yayınlandığınızı bilmenizde fayda var. Netflix Games oyunu iOS ve Android mobil cihazlarda ücretsiz olarak yayınlandı.

TMNT: Shredder's Revenge, Netflix abonelerine ücretsiz

Shredder's Revenge, Turtles in Time gibi klasik TMNT yandan kaydırmalı beat-'em-up'ları yeniden ön plana çıkartan bir oyun. Eski arcade salonlarında yaşadığımız eğlenceyi televizyonlarımıza getiriyordu. Ancak Netflix Games tarafından platforma getirilen oyun, mobil cihazlarda da oynayabilme şansı sunuyor. Üstelik ücretsiz olarak. Ayrıca oyun sırasında ekstra bir ücret de talep etmiyor.

TMNT: Shredder's Revenge, Netflix abonelerine ücretsiz

Yaklaşık 2 GB büyüklüğündeki oyun (ilk yüklemede 279 mb iken, sonrasında 1,5 GB'lık bir indirme daha yapıyor) harika piksel görsellere sahip. Eski günlerdeki anılarınızı tekrar canlandırmanız için müthiş bir fırsat gibi görünüyor.

Netflix, son eklenen Kentucky Route Zero ve Twelve Minutes'tan büyüyen ve etkileyici mobil oyun serisine, önümüzdeki aylarda Vikings: Valhalla ve Valiant Hearts: Coming Home da kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2023 19:49
Sadece Netflix abonelerine mi yoksa genele mi ücretsiz? (Mobil platformlarda) Bende biraz kafa karışıklığı oldu da.
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2023 23:45
Sadece Netflix abonelerine :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
TMNT: Shredder's Revenge, mobil cihazlarda ücretsiz
İlginizi Çekebilir