To The Moon serisinin devam oyunu Impostor Factory duyuruldu

Ahmet Özçilingir 29.11.2019 - 11:50
Macera devam ediyor

Pixel tarzındaki bağımsız yapımların en iyi temsilcilerinden To The Moon için bir devam oyunu duyuruldu. Impostor Factory 2020'nin sonunda Steam'de yayınlanacak. Impostor Factory'nin Steam sayfasına buradan göz atabilirsiniz .

To The Moon serisinin devam oyunu Impostor Factory duyuruldu

Etkileyici hikaye anlatımı eğlenceli oynanış mekaniği ile dikkat çeken bağımsız yapımlardan To The Moon seriye yeni oyun ile devam edecek. Freebird Games'in geliştirdiği To The Moon 2011 yılında yayınlanmış. Hem müzikleri hem hüzünlü hikayesi ve zaman zaman güldüren mizahi anlatımıyla yayınlandığı yılın en iyi oyunları arasında yer almıştı. Geliştirici ekip Freebird Games seriye yeni bir halka daha ekliyor. To The Moon serisinin devam oyunu Impostor Factory'de yine adventure oyun mekanikleri ve rol yapma öğeleri yer alacak. Dr. Rosalene ve Dr. Watts'ın macerası yeni oyunda devam edecek. Rosalene ve Dr. Watts insanlara ikinci bir şans veren bir cihaz yardımıyla insanların çocukluktan itibaren hayatlarını yeniden yaşamalarına izin veriyor. Pixel tarza yapılmış olmasına karşın anlatım yönünden ilham verici olan To The Moon serisine yeni bir halka daha dahil oluyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2019 15:54
Oyunlar çok aynı olmaya başladı artık, hikaye değişiyor bir tek. Üçüncüye, bu oynanışla, mekaniklerle katlanabileceğimi sanmıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
To The Moon serisinin devam oyunu Impostor Factory duyuruldu
İlginizi Çekebilir