Tobey ile yeni Spiderman filmi planlanmıyor

Emir Özkayalar 4.05.2022 - 19:46
Doctor Strange 2 filminin ve Tobey Maguire’lı Spiderman üçlemesinin ünlü yönetmeni Sam Raimi, Tobey ile yeni Spiderman filmi planlanmadığını açıkladı.

2002 senesinde ilk filmi vizyona giren ve gişe rekorları kıran Örümcek Adam üçlemesinin yönetmeni, The Evil Dead ve Army of Darkness filmlerinin ardından Marvel Sinematik Evrenine, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmiyle dönüş yapıyor. Raimi, 2007 senesinde vizyona giren Spiderman 3 filminin ardından serinin devam filmi için kolları sıvamıştı. Ancak yeni Spiderman filmi için, Tobey Maguire ile çalışmayacağını açıkladı.

Yeni Spiderman filmi, Tobey Maguire'sız olacak

Daha sonra yaşanılan anlaşmazlıklar neticesinde biz izleyenlere haberi gelmeden iptal edilmişti ve Andrew Garfield ile Amazing Spiderman serisi başlamıştı. Tobey Maguire ise en son Spiderman: No Way Home filmiyle karşımıza çıkmıştı. Doctor Strange in multiverse in madness filmi tanıtılırken Sam Raimi, Maguire ile Spiderman 4 filmi için bir araya gelmeye tamamen açık olduğunu belirtmişti.

Yeni Spiderman filmi, Tobey Maguire'sız olacak

Jon Watts tarafından yönetilen Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi, aralık ayından bu yana toplamda 1,9 milyar dolar hasılat elde etti. Film, pandemi döneminin en büyük gişe rekorunu kırdı. Raimi, Spiderman 4 için planlanan çıkış tarihinden 2 yıl sonra yani 2013 senesinde Vulture’a bir demeçte bulundu.

Raimi, “Her projede olduğu gibi bir teslim tarihimiz vardı ve ben hikâye üzerinde istediğim kadar çalışma fırsatı bulamadım. Bu yüzden yapımın son halinde çok memnun değildim. İzleyenlere yakışır bir şekilde seriyi bitirmek istedim, Spiderman 4 şu ana kadar yapılmış en iyi Spiderman filmi olarak anılsın istiyordum. Ancak kendi hatalarımdan dolayı senaryoyu toparlayamadım ve harika denilmeyecek bir film yapmak istemedim. Bu yüzden Sony’e gidip planladığınız reboot’u yapmalısınız çünkü çekeceğim film harika olmayacak o yüzden çekmek istemiyorum dedim” dedi.

Ardından Amy Pascal, “Stüdyonun zamanını ve parasını boşa harcamadığınız için ve dürüst davrandığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Sam Raimi Screen Rant’e verdiği en son röportajda ise serinin devam etmeyeceğini açıkladı. Raimi, 

“Şu anda Spiderman 4 ile alakalı bir planım bulunmuyor. Mevcut Spiderman serisinde o kadar başarılılar ki, böyle bir şeyin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda emin değilim” dedi. Hayranlar üzülse de neticede mantıklı demeçler veren Sam Raimi, yeni filmi olan Doctor Strange in multiverse in madness ile 6 mayısta karşımızda olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 13:08
zaten Doctor Strange 2'de öldü la nasıl yapılacak yeni film :P
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 02:50
Ölen diger spiderman di
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 12:26
ölmediki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2022 10:21
Nedense böyle söyleyip sonra yeni filmi çekiyorlar. Herkes dümenden yaşıyor be dostum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tobey ile yeni Spiderman filmi planlanmıyor
İlginizi Çekebilir