Tolkien filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı

Ersin Kılıç 13.02.2019 - 10:14
Filmde Yüzüklerin Efendisi yazarının hikayesine tanıklık edeceğiz

Bir süredir prodüksiyon aşamasında olan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk görselleri ile dikkatleri üzerine çeken Tolkien filmi için ilk teaser fragman nihayet yayınlandı. Filmde Silmarillion, Hobit ve Yüzüklerin Efendisi gibi önemli kitapları ile fantastik edebiyat türüne yön veren J.R.R Tolkien'in hayatından önemli bir keside tanıklık edeceğiz.

Tolkien filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda Tolkien'in hayal gücüne olan göndermeler dışında eşi Edith ile tanışma hikayesine de tanıklık edeceğimizi görüyoruz. tabi fragmanın en önemli noktası ise 1.Dünya Savaşı'ndan kesitler ile karşımıza çıkıyor. Ünlü yazar Orta Dünya'yı oluştururken 1.Dünya Savaşı'ndan oldukça etkilenmişti. Muhtemelen filmde buna dair önemli izler ve göndermelere de tanıklık edeceğiz.

Nicholas Hoult'u J.R.R Tolkien rolü ile göreceğimiz filmde Lily Collins ise Edith Bratt olarak karşımıza çıkacak. Filmde ayrıca Colm Meaney, Craig Roberts, Anthony boyle, Patrick Gibson ve Tom Glynn-Carney gibi oyuncular da bulunuyor. Dome Karukoski tarafından yönetilen ve biyografi türündeki filmin 10 Mayıs 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2019 16:55
Baş rolü verecek başka adam yok muydu? Önce Salinger'ı canlandırdı bu adam, şimdi Tolkien mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tolkien filminin ilk fragmanı nihayet yayınlandı!
İlginizi Çekebilir