Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 30 dakikalık oynanış videosu

Ahmet Özçilingir 13.06.2019 - 13:15
Ghost Recon Breakpoint'e yakından bakıyoruz

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint'ten yeni oynanış videosu geldi. E3 2019 fuar alanında oynanabilen Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint için 30 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 30 dakikalık oynanış videosu

E3 2019 geride kalırken fuar alanında deneyim edilen oyunlardan yeni videolar gelmeye devam ediyor. Yayınlanan 30 dakikalık oynanış görüntülerine bakacak olursak daha taktiksel bir Ghost Recon oyunu bizi bekliyor diyebiliriz. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'in yenlikleri ise şöyle;

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, tek başınıza veya dört oyunculu ortak görev şeklinde oynanabilen, çeşitliliğe sahip, düşmanca ve gizemli bir açık dünyada geçen askeri bir nişancı oyunudur. Yaralı, desteğe muhtaç ve eski Ghosts üyeleri tarafından saldırıya uğramış bir asker olarak, Auroa'da hayatta kalmak için savaşın. Doğru müttefikleri seçin ve en güçlü düşmanınızı nasıl alt edeceğinize karar verin. İlerlemenizi hem PvE hem de PvP deneyimlerimizde geliştirmeye devam edin. Oyun, çıkışından sonraki yıllar boyunca düzenli olarak güncelleştirilecek ve desteklenecektir. Yeni hikaye bölümleri, yeni özellikler ve yeni oynanış olasılıklarının yanı sıra etkinlikler ve yepyeni oyun sonu içeriği Raid de oyunculara sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint 30 dakikalık oynanış videosu
İlginizi Çekebilir