Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint duyuruldu!

Ersin Kılıç 9.05.2019 - 22:02
Beklenen duyuru geldi

Ubisoft son olarak 2017 yılında karşımıza çıkan Ghost Recon Wildlands oyununun devam halkası olarak da adlandırabileceğimiz Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint oyununu duyurdu. Benzer temeller üzerine oturtulan yeni oyun 4 Ekim 2019'da çıkacak.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint duyuruldu!

Aslında yeni Ghost Recon oyunu için Ubisoft birkaç gün öncesinden ipuçları vermeye başlamıştı. Her ne kadar bu süreç içerisinde Watch Dogs gibi farklı oyun dedikoduları ortaya çıksa da hakikat kısa sürede ortaya çıktı. Ubisoft yeni bir Ghost Recon oyunu duyurulacağını doğrularken, yapılacak bu duyurudan saatler önce Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ismini ve oyunun çıkış tarihini öğrenmiştik.

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint tıpkı Wildlands gibi hikaye odaklı olacak. Bu noktada geçtiğimiz günlerde çıkan ve ünlü oyuncu Jon Bernthal'ın da yer aldığı Operation Oracle güncellemesi de oldukça önemli bir konuma yerleşiyor. Çünkü bu güncellemenin Wildlands ve Breakpoint arasındaki en önemli bağlantı, daha doğrusu köprü olduğunu da söyleyebiliriz.

Zaten devam oyununda da Operation Oracle ile hikayeye dahil olan Jon Bernthal'ı görüyoruz. Doğal olarak hikayenin devam ettiğini ve Wildlands'te yer alan karakterlerin devam oyununda da olduğunu söyleyebiliriz. Karteller ile mücadele ettiğimiz Bolivya'dan sonra bu sefer de Pasifik Okyanusu'nda yer alan Aurora isimli bir adaya gidiyoruz.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint duyuruldu!

Yapılan duyuru videolarına baktığımızda oyundaki araştırma dinamiklerinin de geliştirildiğini görüyoruz. Yani çatışmaya girmeden önce etrafı iyice kolaçan etmeli ve taktiğimizi de ona göre belirlemeliyiz. Ayrıca çatışma sırasında yaralanan takım arkadaşlarımızı sırtlayıp götürebiliyor ve iyileştirme olayına daha güvenli bir yerde devam edebiliyoruz. Çatışma dinamiklerinde söylememiz gereken bir diğer nokta ise artık yakın temas. Bıçaklı saldırılar dışında iple boğma gibi dinamikler de oyuna eklenmiş durumda. Bunlar dışında yine çatışma anında etrftaki birçok farklı eşyayı da kullanabileceğiz.

Başlangıçta 4 farklı sınıfın yer aldığı Ghost Recon Breakpoint'ta farklı sınıflara da yer verilmiş. Karakterinizi özelleştirebileceğiniz oyun için birçok güncelleme geleceği de belirtilmiş. Ufak güncellemeler dışında 4 ayda bir genişleme paketlerinin geleceği de yapılan açıklamalar arasında bulunuyor. Son olarak oyun için Gold, Ultimate ve Wolves Collector's Edition olmak üzere 3 farklı sürüm duyuruldu. Bu sürümlerin içerikleri şu şekilde;

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint duyuruldu!

- The Gold Edition: Oyun ile birlikte 1 yıllık season pass

- The Ultimate Edition: Oyun ile birlikte 1 yıllık season pass ve Ultimate Pack içerikleri

- The Wolves CE: Oyun, 1 yıllık season pass ve Ultimate Pack içerikleri ile birlikte Colonel Cole D Walker figürü, steelbook kutu tasarımı, taş baskı, Walker'ın askeri künyesi, su geçirmez Auroa haritası ve müzik albümü yer alacak.

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2019 22:15
ubisoft rainbow six ve ghost reconu resmen katletti.90ların sonu 2000lerin başında kurşunu yiyince düştüğünüz haritalardan taktik kasıp diken üstü oynanan oyunlar gitti yerine bu çöpler geldi.
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2019 16:21
Rahatsız kardeş wildlans kötü diye tüm ghost recon oyunlarını neden kötüledin. ? Kötüyse o kötü. Ayrıca rainbow six e neden laf attın? Senin çöp dediğin rainbow ubinin en iyi [yunları arasında şuan. Sen kendi beceriksizliğini oyuna yıkmaya çalışan birisin belli ki.
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2019 12:41
Yaşın ufak belli üsluptan hater mater yabancı kelime araya sıkıştırmalar.Git akranlarınla oyna.
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2019 11:33
Boş eleştiri değil bu oyunun bir evelkini oynadım açık dünya cod yapmaya çalışmışlar eline yüzüne bulaştırmışlar bitmeyen yapay zeka akını vuruş hissi dandik hep aynı düşmanlar ergen kandırmaca oyunu
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2019 01:34
Rainbow Six Siege ve bu oyunun neresi çöp ? Nasıl bir hater'lık bu... Eleştirin adam gibi de görelim. Şu video Rockstar tarafından yayınlansa herkes havalara uçar ağızlarının suyu akar belki ama Ubisoft olunca hemen eleştiri ama boş eleştiri...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2019 17:51
wildlands yeni aldıydım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2019 17:22
kratosun kopyası mübarek kamera açıları bile aynı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2019 13:57
ya john berntal var olm
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 11.05.2019 00:57
açıkcası pek fazla heyecanlanmadım. şuanki videolarda çok birşey vaat etmiyor bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint duyuruldu!
İlginizi Çekebilir