Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in oyuncu sayısı açıklandı

Furkan Güler 19.02.2018 - 17:18
Ayrıca geliştiriciler, devam oyununun olup olmayacağı hakkında bazı bilgiler de verdi.

Geride bıraktığımız yıllarda Tom Clancy’s Rainbow Six Siege sayesinde taktiksel FPS türünde kaliteli sayılabilecek bir oyun ile karşımıza çıkan Ubisoft, sevilen oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Oyunu devamlı olarak güncellemeye devam eden Ubisoft geliştiricileri, Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in oyuncu sayısının 27 milyon olduğunu ve gün geçtikçe oyuncu sayısının gelişme gösterdiğini açıkladılar.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege'i kaç kişi oynuyor?

Geride bıraktığımız gün düzenlenen oyunun dünya finalinde açıklanan bilgiler arasında ayrıca devam oyununun gelmeyeceği açıklandı. Oyunun sahip olduğu kitleyi geliştirmek amacı ile Ubisoft, bundan sonra oyunun Standart Edition sürümünü satın alan oyunculara da 20 karakteri ücretsiz olarak vereceğini söylüyor. Bu durumun oyuna yeni başlayan oyuncuları rahatlatacağını söyleyebiliriz. Keza eskiden Standart Edition sürümünü satın alan oyuncular, oyunda bulunan karakterleri satın almak için saatlerini harcıyorlardı. Ayrıca geliştiriciler, devam oyununun gelmeyeceğini belirtti.

Şu anda e - spor anlamında Counter Strike: Global Offensive'in en büyük rakibi olan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, umarız e - spor alanında ayakları yere sağlam basan bir oyun olmayı başarabilir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2018 18:33
finalleri tukce yayinlasaniz harika olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2018 08:18
1-) Oyunu biz de yeni aldığımız zaman gittik saatler harcadık saçma yani herkesin kendisi oynayıp açması gerek. 2-) Zaten e-spor alanında ayakları yere basan bir oyun olduğunu yaptıkları turnuvalarla gösterdiler yani başarılar finalleri izleyip haber yapsaydınız keşke!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2018 21:04
Bundan sonra satın alanlara ucretsız 20 karakter ver biz mal olalım zaten ayıp ayıp .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's Rainbow Six Siege'in oyuncu sayısı açıklandı
İlginizi Çekebilir