Tom Clancy's The Division 2 ücretsiz hafta sonu yarın başlıyor

Alparslan Gürlek 23.09.2020 - 13:08
Tom Clancy's The Division 2 bu hafta sonu ücretsiz oluyor. Oyun 24-28 Eylül tarihleri arasında %85 indirime girecek ve ücretsiz oynanabilecek.

Ubisoft sık sık yaptığı ücretsiz hafta sonu etkinliklerine devam ediyor. Tom Clancy's The Division 2 bu Perşembe gününden itibaren önümüzdeki Pazartesi gününe kadar ücretsiz şekilde oynanabilecek. Hem de bütün platformlarda.

Tom Clancy's The Division 2 ücretsiz hafta sonu yarın başlıyor

Ubisoft, bugün sevilen oyunlarından Tom Clancy's The Division 2 için ücretsiz hafta sonu etkinliği yapacağını duyurdu. Bunun yanı sıra oyun ücretsiz oynandığı süre boyunca %85 gibi büyük bir indirime girecek. Ubisoft daha önce geçtiğimiz Ekim ayında yeni içeriğinin ikinci bölümünü ve bu yıl Şubat ayında bir diğerini kutlamak için iki ücretsiz hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yapmıştı. Daha önce oyunu ücretsiz oynadıysanız ve yine oynamak istiyorsanız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. İlerlemeniz kayıt olacak.

Tom Clancy's The Division 2 ücretsiz hafta sonu yarın başlıyor

The Division 2 için ücretsiz hafta sonu etkinliği çok standart bir uygulama haline gelse de daha güzel bir haberimiz var. Oyun bu süre içinde %85'e varan indirimlere girecek. Tom Clancy's The Division lansmanında mevcut olan her şeyin yanı sıra son 18 ayda oyuna eklenen tüm içerikler de bu indirim dahilinde. Ubisoft'un yaptığı duyuruda ayrıca Twitch üzerindeki droplardan da bahsedildi. Açıklama tam olarak şöyle:

"24-28 Eylül tarihleri ??arasında, tüm platformlarda ücretsiz hafta sonu boyunca çatışmaların harap ettiği Washington, DC'deki değişikliklerin tadına bakabilirsiniz. Ve bugün ile 6 Ekim arasında The Division 2 Twitch yayınlarını izlerseniz, ücretsiz Legacy önbellekleri ve bir milkshake sırt çantası ödülü kazanabilirsiniz."

Oyunu ücretsiz denemek için Uplay ve Epic Games Store üzerinden indirebilirsiniz. Unutmayın, 28 Ekim 2020 tarihinde ücretsiz hafta sonu etkinliği bitiyor.

The Division 2 hakkında

Massive Entertainment tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunudur. Snowdrop oyun motoru ile geliştirilmiş, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve Microsoft Windows için yayınlanmıştır. Piyasaya ilk kez 7 Şubat 2019 tarihinde çıktı. Tom Clancy's The Division oyunundan büyük farklar ve yeniliklerle sıyrılarak aynı serinin oyunu olsa da farklı bir atmosfer yakalamayı başarmıştır. İlk oyunun başarısının üstüne çıtayı daha da yükselterek çıkıp oyunculara güzel bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 20:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 00:27
13 liraya düşmüştü bi ara almıştım beğenmiştim ama 200 mıngır verseydim söverdim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2020 15:29
bu oyunu da yakinda ucretsiz dagitirlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division 2 ücretsiz hafta sonu yarın başlıyor
İlginizi Çekebilir