The Division 2 içerisinde mikro ödemelerin olacağı doğrulandı

Furkan Güler 22.06.2018 - 11:14
Ama çok fazla değil.

Geçtiğimiz dönemlerde sürpriz bir şekilde duyurulan Tom Clancy's The Division 2 hakkında yeni bilgi daha ortaya çıktı. Oyunun yönetmenlerinden olan Chadi El - Zibaoui, oyunda az da olsa mikro ödemelerin olacağından bahsetti. Oyun sonu içeriklerini zenginleştirmek açısından bu tarz bir karar aldıklarını belirten geliştirici, mikro ödemelerle nelerin satın alınabileceğini belirtmedi. İlk Division oyununa kozmetik anlamında mikro ödemeler koyan Ubisoft, muhtemelen yeni oyuna oyunun dengesini bozacak mikro ödemeler koymayacaktır. Ancak yine de getirilecek olan mikro ödemeler, oyuncuların moralini biraz bozdu. Temelinde MMORYO mekanikleri barındıran Division serisinde oyuncular oyunun sonuna gelip içerikleri tükettiğinde, kozmetiğin peşinde koşuyorlar. Eğer bu tarz kozmetik ürünler mikro ödemelerle satılırsa, oyuncuların oyuna bağlılığı zedelenebilir.

Division 2 içerisinde mikro ödeme olacak

Bakalım Ubisoft, Division 2'nin satış politikasında oyuncuları ne kadar düşünecek? İndirilebilir içerikleri bu kez ücretsiz yapacağını belirten geliştiriciler, oyuncu topluluğunu ayrıştırmak istemiyor. Özellikle Rainbow Six Siege'de bu yöntemi uygulayan Ubisoft, oyuncuların oyuna bağlılığını böylelikle sıcak tutabiliyor. Bakalım Division 2, ilk oyunun satış başarısını geçebilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2018 15:36
kendine ve oyunculara saygısı olan bir insan bu tür ödeme modelleri bulunduran sözde oyunları oynamaz
gelin hep beraber bu çağ dışı formüle bir hayır diyelim hepimiz kazanalım (NOT-YAMAN)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2018 14:48
Ubisoft aslinda iyi fikirleri olup kötu uygulayan bi firma ellerinde cok saglam markalar var ama herseyin suyunu cikariyolar be arkadas insan oyundan soguyor nerde o eski prince of persia serisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division 2'de mikro ödemelerin olacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir