Tom Clancy's The Division için Türkiye'de hazırlıklar başladı

Murat Halilbeyoğlu 27.07.2013 - 12:23
İşinize yarayacak bir site
UBisoft'un 2014'ün dördüncü çeyrei için hazırladığı Tom Clancy's The Division oyunu için Türkiye'de şimdiden hazırlıklara başladı.

Tom Clancy oyunları hayranları Xbox One ve Playstation 4 için hazırlanan oyuna bir hayran sitesi hazırladılar. Dilerseniz siteyi kendi ağızlarından öğrenelim:

Tom Clancy's The Division için Türkiye'de hazırlıklar başladı


"Çok kısa bir süre önce yayına hayatına başlayan TheDivisionTR, The Division severlere oyunun çıkış öncesinden sonrasına kadar gelişmeleri Türkçe içerikle sunan ve tamamen gönüllü yazarlardan oluşan bir hayran kitlesi sitesi ya da portalı diyebiliriz. Hem resmi hem de diğer yabancı kaynaklardan haberleri Türkçe'ye çevirilen TheDivisionTR ekibi, %100 kendine özgün bir içerikle kullancıya hitap etmeyi kendi ilke edilmiş bakış açısıyla oyunseverlere, Tom Clancy's The Divison oyununu hakkındaki en son gelişmeleri sunuyor.

Peki, TheDivisionTR'de sizleri neler bekliyor? Kısaca özetleyelim. Tom Clancy's The Division oyunu hakkında; en son çıkan haberleri, yayınlanan oyun içi ve röportaj videolarını, klan sistemine ait son detayları, oyun senaryosuna dair açıklanan kurguları ve oyun güncellemelerini TheDivisionTR ile takip edebilirsiniz."
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division için Türkiye'de hazırlıklar başladı
İlginizi Çekebilir