Tom Clancy's The Division'ın konsol grafikleri düşürülecek!

Emre Günen 6.11.2014 - 11:40
Ubisoft, yine konsol kullanıcılarını üzecek...
Tom Clancy's The Division'ın yapımcı firması Massive Entertainment, yaptığı açıklama ile oyunlarındaki grafikleri konsol sürümlerinde biraz düşürmek zorunda kaldıklarını belirtti.
PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanan ve Ubisoft tarafından yayınlanacak oyunun PC grafiklerinin üst düzey olacağı, konsollarda ise teknik yetersizlik gerekçesi ile grafiklerin düşürüleceği açıklandı.

Ellerinden gelenin en iyisini yaparak, konsol sürümlerinde de iyi grafiği sunacaklarının sözünü veren yapımcılar, konsolların verdiği imkanlar dahilinde akıcı bir oyun deneyiminin sunulmasını hedeflerini de eklediler.

Tom Clancy's The Division'ın konsol grafikleri düşürülecek!
Yine Ubisoft tarafından piyasaya sürülecek olan Assassin's Creed: Unity'de de benzer bir durumun yaşanması, konsolun teknik seviyesinin yetersiz olduğu sözleri kafaları karıştırıyor. Sorun teknik yetersizlik mi, yoksa optimizasyon eksikliğinden mi kaynaklanıyor, yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanan Tom Clancy's The Division'ın çıkış tarihi 2015 olarak belirtildi.
Yorumlar 101
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 21:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
nufyat19
nufyat19 2.03.2016 16:34
ps4 girafikleri dusurduler arkadaslar yani yine kaldik dusuk girafiklere ne diye 1.500 tl verdik bu alete bende sasiyorum kim yalan zoyluyor anlamis ta degilim yok ps4 cok gucluymuz gucunun yarisini kullaniyormus filan eniyisi pc benzin dokup yakmak lazim videosunuda sony gondermek lazim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2015 22:43
Ubisoft ah be canım şunları yap ağzını yediğim, lütfen bir oyunda
iyi optimizasyon,iyi hikaye,iyi oynanış,iyi grafik ve iyi karakterleri birleştir. sen yaparsın sen güçlüsün hadi aslandım hadiğğğğğ
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division'ın konsol grafikleri düşürülecek!
İlginizi Çekebilir