Tom Clancy's The Division'ın oyuncu sayısı PUBG'yi geçemedi

Furkan Güler 2.03.2018 - 14:15
Division, beklentileri karşıladı mı? Bilmiyoruz.

Ubisoft'un 2016 yılının Mart oyunda piyasaya sürdüğü Tom Clancy's The Division'ın oyuncu bazında yeni istatistikler açıklandı. Ubisoft tarafından paylaşılan bilgilere göre Tom Clancy's The Division'ın 20 milyon oyuncusu bulunuyor. Ayrıca 20 milyon oyuncunun 500,000'inin, oyunda 400 saat harcadığı söyleniyor. Ayrıca Dark Zone olarak belirtilen bölgede 549,939,300 adet oyuncunun öldürüldüğü belirtiliyor. Oyunda 66 milyon NPC öldürülürken, saatte 161 bin oyuncunun Dark Zone'da öldüğü söyleniyor.

Ubisoft geliştiricileri Tom Clancy's The Division'ın sahip olduğu oyuncu sayısını açıkladı

Tom Clancy's The Division'ın oyuncu sayısı PUBG'yi geçemedi

Ancak diğer bir taraftan 2 sene içerisinde Ubisoft'un, Tom Clancy's The Division'ı başarıya ulaştırıp ulaştıramadığını bilmiyoruz. Keza geliştiriciler oyun hakkında olumlu veya olumsuz bir yorum yapmaktan kaçınıyorlar. Çıktığı dönemde oyuncular üzerinde büyük bir heyecan oluşturan oluşturmayı başaran Tom Clancy's The Division, şu anın trendi olan PUBG ve Fortnite'ı bir türlü geçemedi. İçerisinde Battle Royale modu da bulunduran Tom Clancy's The Division, hala belli bir kesim oyuncuya hitap etse de, çıktığı dönemde sahip olduğu oyuncu sayısından oldukça uzak durumda.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2018 17:36
Downgrade yemeseydi oyun ve ilk çıktığında şu an ki halinde çıksaydı içerik olarak hiç bir oyun yetişemezdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 2.03.2018 16:12
Sebebi çok açık.İlk gelen rezil update'ler yüzünden oyuna karşı bir önyargı oluştu haliyle alacak oyunculardan bir çoğu o zamanlar almadı.Buna rağmen bu rakamlar çok iyi bizimkilerin öldü dediği oyun ama hala daha iyi bir oyuncu sayısına sahip.Bunun en büyük delili Ubisoft'un hala daha oyuna çok fazla destek vermesi ve ikinci oyunu çoktan geliştirmeye başlaması.Bu haberde olumsuz olarak yaklaşılmış ama The Division gibi o kadar emek harcanmış ve özelliklede geçen seneden itibaren çok başarılı ve kaliteli oyunları Pubg Fortnite gibi oyunlarla karşılaştırmak bile büyük bir hatadır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2018 14:45
müthiş bakış açısı çıkan 10 oyundan 9 u pubg yi geçemiyor ki sen zannediyormusun last of us lar god of war lar tek oyunda pubg yi geçiyorlar gta 5 tek nesile geldiğinde 30 miyon satmışmıydı ağzı olan konuşuyo eli olan yazıyo bunada editörlük mü deniyor. not: mesajı ister yayınla ister yayınlama
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's The Division'ın oyuncu sayısı PUBG'yi geçemedi
İlginizi Çekebilir