Tom Hardy, yeni James Bond olabilir

Özgür Deveci 20.09.2020 - 18:45
Vulcan Reporter adlı bir web sitesinde Oscar ödüllü oyuncu Tom Hardy'nin yeni James Bond olacağı ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi No Time to Die, Daniel Craig'in MI6 ajanı olarak serideki son filmi olacak. Doğal olarak, hayranlar No Time to Die'dan sonra Craig'den rolü kimin devralacağını oldukça merak ediyorlar. Tam da bunun üzerine Vulcan Reporter adlı bir web sitesinde Oscar ödüllü oyuncu Tom Hardy'nin yeni James Bond olacağı ortaya çıktı. İngiliz oyuncu Hardy, 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinema sektörüne adım attı. 1 yıl sonra Star Trek: Nemesis'teki Shinzon rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Saturn Ödülleri'nde aday gösterilen oyuncu, en çok Bronson, Başlangıç, Uzay Yolu: Nemesis ve Warrior filmleri ile ön plana çıktı.

Bu söylentilerin kaynağı ise, Vulcan Reporter adlı bir web sitesi. Bu web sitesi sinema dünyasından haberleri erkenden yayınlamasıyla tanınıyor. Buna ek olarak The Sun gazetesi de bu söylentilere cevap verdi. Ancak sektörün saygın kuruluşlarından Deadline, Empire Online, The Hollywood Reporter ve Variety gibi haber kaynakları hala bu konuda bir paylaşım yapmadılar. O nedenle kaynaktaki haberin doğru olup olmadığı konusunda hala endişeliyim.

Tom Hardy, yeni James Bond olabilir

No Time to Die, 13 Kasım'da vizyona girecek

Öte yandan serinin son filmi No Time to Die, 13 Kasım'da sinemaseverler ile buluşacak. Cary Fukunaga imzasını taşıyan filmin oyuncuları arasında Daniel Craig, Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright ve Rory Kinnear yer alıyor. Son dört filmde 007'de olarak karşımıza çıkmış Daniel Craig'in, sevilen karaktere belki de son kez hayat vereceği Bond 25, aktif hizmetten ayrılan Bond'un CIA'den olan eski bir dostunun yardım çağrısıyla kısa süre içerisinde görev başına dönmek zorunda kalışını ve yüksek teknolojiyle donanmış gizemli bir kötüyle karşı karşıya kalışını konu ediniyor.

No Time To Die filminde Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, gizemli bir kötü adamın peşine düşer.

Son olarak No Time To Die filminin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2020 10:29
Bütün bondların ortak bir özelliği var.
İngiliz soğukluğu Erkek karizması deniliyor buna
Üst dudak dolgun olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 18:15
Tom Hardy yamuk dişli bence olmasın. Ondan daha iyi Bond karizması olan oyuncular var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 17:05
Bence ya Henry Cavill yada Tom Hardy yeni Bond olmalı çünkü ikisindede bu filme yakışır cüsse var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 21.09.2020 15:04
Henry Cavill olsaydı keşke, Tom da başarılı ayrı mesele de. Bond tipi olarak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 21.09.2020 13:29
Pierce Brosnan Dan sonra Daniel Craig için de bir sürü eleştiri yapılmıştı fakat diğer Bond ların aksine gerçekçi dövüş sahneleriyle olsun, aksiyonların çok daha mantıklı olduğu sahneler olsun, Bondlara özel silah ve ekipmanların çok daha basit ve gerçekçi olmasından dolayı ve tabii ki Daniel Craig in müthiş performansıyla bence James Bond çıtayı bayağı yükseltti. Tom Hardy de bence bu rolün altından kalkabilir ama eski Bondların üstüne daha fazla birşeyler koyabilmeleri lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Hardy, yeni James Bond olabilir
İlginizi Çekebilir