Tom Hardy'li Venom filminin yeni fragmanı her an gelebilir

Ersin Kılıç 23.04.2018 - 15:32
Ünlü oyuncu fragman için tarih verdi

Büyük bir merakla beklenen Venom filmi oyuncu kadrosunun açıklanması ile heyecan yaratmayı başarmış fakat acele ile yayınlanan ilk fragmanı ile biraz beklentilerimizi düşürmüştü. Dahası Venom'un konu olduğu filmde çok fazla Venom göremeyeceğimizin belirtilmesi de açıkçası canımızı sıkmıştı. İşte her şeye rağmen umutlu olduğumuz ya da olmak istediğimiz Venom filminin yeni fragmanının yayınlanacağı açıklandı.

Venom filminden yeni fragman geliyor

Üstelik bu duyuru filmin baş rolünde yer alan Tom Hardy tarafından yapıldı. Kendi Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Tom Hardy, Venom filminin yeni fragmanının CinemaCon etkinliğinde gösterileceğini açıkladı. Fragmanın tam tarihi verilmese de etkinliğin açılış gününde, yani bugün yayınlanması bekleniyor. CinemaCon 2018 etkinliği 23 - 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve bu etkinlikte birçok filmin yeni fragmanları ile karşılaşacağız.

Marvel'ın en sıra dışı karakterlerinden biri olan Venom'un hikayesini göreceğimiz Venom filmi, 5 Ekim 2018'de gösterime girecek. Filmde Tom Hardy'yi Eddie Brock rolünde göreceğiz ve ünlü aktöre Woody Harrelson, Riz Ahmed gibi önemli isimler de eşlik edecek. 

Tom Hardy'li Venom filminin yeni fragmanı her an gelebilir

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 21:16
Venomsuz venom filimi yeeehu :) La yalan da dolsa bi gösterin şunun simbiyot halini el insaf.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Hardy'li Venom filminin yeni fragmanı her an gelebilir
İlginizi Çekebilir