Tom Holland, The Game Awards etkinliğine katılacak

Ersin Kılıç 2.12.2020 - 16:14
Ünlü oyuncu Tom Holland'ın yılın oyunlarının seçileceği The Game Awards 2020 etkinliğine katılacağı açıklandı.

The Game Awards 2020 töreni için yeni bir duyuru geldi ve ünlü oyuncu Tom Holland'ın etkinlikte yer alacağı açıklandı. Oyun dünyasının en büyük organizasyonlarından biri olan bu etkinliğin yapımcısı ve aynı zamanda sunucusu olan Geoff Keighley, kendi sosyal medya hesaplarından bu duyuruyu ve bazı yeniliklerden bahsetti. Tom Holland olunca akla tabi ki ilk olarak Uncharted filminin fragmanı da geliyor.

Uncharted fragmanı The Game Awards töreninde gösterilebilir

Şu sıralar Spider-Man 3 çekimlerine devam eden Tom Holland hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz ay Uncharted filminin çekimlerinin tamamlandığını duyurmuştu. Çekimlerin tamamlanması ve oyuncunun The Game Awards etkinliğine katılıyor olması akla tabi ki filmin ilk teaser videosunu getiriyor. Tabi Uncharted filmi olmasa da muhtemelen kendisini bir kategoride ödül verirken göreceğiz. Daha önce Christoph Waltz gibi oyuncuları da bu etkinlikte ödül verirken görmüştük.

Tom Holland, The Game Awards etkinliğine katılacak

Diğer taraftan Geoff Keighley tören ile ilgili bazı bilgiler de verdi. Keighley'in yaptığı açıklamaya göre etkinlik öncesinde tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bazı oyunların demoları yayınlanacak ve yine beklenen bazı oyunlar ile ilgili oynanış sunumları göreceğiz. Tören sırasında ise zaten yeni fragmanların yanı sıra yeni oyun duyurularına yer verilmesi de bekleniyor. 10 Aralık'ta düzenlenecek olan The Game Awards 2020 töreni Türkiye saati ile 11 Aralık sabahı 03:00 civarında başlayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 09:02
Bize ne?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 22:37
kesin uncharted fragmanı gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland, The Game Awards etkinliğine katılacak
İlginizi Çekebilir