Tom Holland, Tom Hardy'nin başrolünde olduğu Venom setinde görüldü!

Hakan Hervenik 19.01.2018 - 13:57
"Spider-Man, Venom filminde olacak mı?" tartışmasına nokta koyan olay.

Bir süredir Venom filminde Spider-Man ve Carnage'ın yer alacağı yönünde dedikodular ortalıkta gezinmekte. Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre ise, Marvel Sinematik Evreni'nde Spider-Man rolündeki Tom Holland, Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom filminin setinde görüldü. Çizgi roman filmi yorumcusu Jon Schnepp tarafından belirtilen bu bilgiye göre, Tom Holland filmde Spider-Man olarak değil, Peter Parker olarak rol alacak.

Tom Holland, Venom filminin setinde görüldü

Venom rolündeki Tom Hardy dışında filmde, Riz Ahmed ve Michelle Williams'da bulunuyor. Bu yıl Ekim ayında vizyona girmesi beklenen filmin senaryosunu Fifty Shades of Grey'in senaristi Kelly Marcel yazarken, yönetmen koltuğunda ise Zombieland'in yönetmeni olan Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Hardy'nin filmde rol alacağı Mayıs ayında belirlenmişti. Eddie Brock isimli karakteri canlandıracak olan Tom Hardy, Peter Parker'ın fotoğrafçı bir rakibi. Bir uzaylı parazitine maruz kalan Eddie, sonrasında Venom halini alır.

Venom filmi, Sony'nin Spider-Man evreninde yapacağı ilk farklı film olacak. Spider-Man'in şu an için Marvel Cinematic Universe'de olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü karakterin film hakları hala Sony'nin elinde. Venom filminden sonra Sony'nin bir diğer filmi Silver & Black olacak ve bu filmde Silver Sable ve Black Cat karakterleri ile tanışacağız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland, Venom setinde görüldü!
İlginizi Çekebilir