Tom Holland'dan bu kez dinozor isteği geldi

Furkan Güler 3.07.2019 - 11:33
Genç oyuncunun istekleri bitmiyor.

Spider Man karakterini güzel bir şekilde sırtlayan Tom Holland, Spider Man Far From Home öncesi röportajlar vermeye devam ediyor. İlk filmi sayesinde azımsanmayacak bir hayran kitlesi kazanan Tom Holland, yeni açıklamasında oldukça ilginç bir istekte bulundu. Yeni açıklamasında Spider Man çizgi romanlarına değinen genç oyuncu, Spider Man'in bu kez dinozorlarla dövüşmesini istiyor. Spider Man çizgi romanlarının bir sayısında Peter Parker'ın, Doctor Octopus ile dövüştüğü sırada ormana düştüğünü belirten Holland, bu ormanda karakterin dinozorla dövüştüğünü söylüyor. Hatta James Cameron'a bile değinen genç oyuncu Jurassic Park'tan alıntılar yaptı.

Tom Holland'dan bu kez dinozor isteği geldi

Daha önceki açıklamalarında Spider Man'in, Hulk ve Dr Strange ile takım olması gerektiğini belirten Tom Holland'ın bir sonraki isteğini merak ediyoruz. Diğer bir yandan Spider Man'in bir Jurassic Park filmine konuk olması oldukça ilginç olurdu. Böyle bir durumun gerçekleşmesi imkansıza yakın olsa da, Spider Man hayranlarının bazıları Holland'ın bu açıklamasını destekliyor.

Bakalım genç oyuncunun bir sonraki isteği ne olacak? Merakla bekliyoruz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spirito
Spirito 7.07.2019 19:29
Holland her ne kadar spoiler makinesi haline dönüşse de böylesine üne erken yaşta kavuşup da olabildiğince mütevaziliğini korumaya çalışan nadir aktörlerden.

Bu şekilde bir başlık görünce gerçekliğini sorgulayarak olayı biraz araştırdım ve karşıma çok daha farklı şeyler çıktı;


Holland said, “There is a Spider-Man comic where he’s fighting Doc Ock in a private plane and he falls out of the plane into a jungle and then there’s dinosaurs in the jungle and stuff.”

"That's what James Cameron's Spider-Man was going to be about. He wrote a Spider-Man script and it was about Spider-Man fighting dinosaurs I think. It'd be like Jurassic Park: Spider-Man Awakening or something like that."

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu açıklamadan Holland'ın bir şeyin olmasını istediğini nasıl çıkardınız?

Holland'a röportaj sırasında kendisine öncelikle en yakın arkadaşı villian olsa nasıl bir tutum sergileyeceği soruluyor ardından da hangi çizgi roman uyarlamasını sinemada görmek istediğini merak ediyor görüşmeyi yapan kişi.

Bu soru üzerine gayet ironik bir şekilde yukarıda yaşanan ada dinozor doc oct. olaylarını anlatarak cevabını veriyor hatta James Cameron'un böyle bir senaryo yazdığından bahsediyor Holland.

Yani başlıkta atmış oldunuz gibi Holland'tan sanki şunu bunu onu istedi yetmezmiş gibi bir de kalkmış utanmadan sonraki filmin ne hakkında olacağına yönelik karar hakkının da onda olması istedi demeniz, olayları yok yere çarpıtmanız sizin gibi haber kaynağı konusunda sıkıntı yaşamayan içerik üretimi bol olan ve güvendiğimiz bir siteye yakışmıyor.


Yakışmıyor diyorum çünkü bu sitede beni en ilgilendirenden en az ilgilendirip de dikkatimi çeken içeriği + haberi okuduktan sonra arkasından acaba merlin ne kadar olayları çarpıtıyor sorusu gelmiyordu. Geleceğini de düşünmüyordum.Güveniyordum açıklamalarına .


Not:Burada olay Holland'ı savunmam değil haber kaynağının bilgiyi aktarma şekli.

Saygılarımla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2019 18:55
herkesin istediğine kimse karışamaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2019 23:34
İlginç ama daha Dr.Octopus ile karşılaşmadı...Biraz bekle...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2019 17:10
Kusura bakmayın ama bu istekleri gerçekten doğru ise bir yerleri kalkmış bunun..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2019 15:07
Şımardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland'dan bu kez dinozor isteği geldi
İlginizi Çekebilir