Tom ve Jerry'nin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 18.11.2020 - 21:34
Kevin Costello tarafından kaleme alınan ve Tim Story imzasını taşıyan Tom ve Jerry, önümüzdeki sene sinemaseverler ile buluşacak.

Warner Bros, 2021'de vizyona girmesi planlanan Tom ve Jerry filminin resmi fragmanını yayınladı. Kevin Costello tarafından kaleme alınan ve Tim Story imzasını taşıyan film, Jerry’nin hain planlarını engellemek için Tom ile anlaşan genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Başrolleri Chloë Grace Moretz, Michael Peña ve Ken Jeong'un paylaştığı Tom & Jerry'nin live action filmi Joseph Barbera ile William Hanna'nın klasik karakterlerine dayanıyor.

William Hanna ve Joseph Barbera tarafından ilk Tom ve Jerry animasyonu 1940 yılında yayınlandı. Hanna ve Barbera ikilisi, Hollywood'un popüler MGM çizgi film stüdyosunda 1940 ile 1957 arasında 114 kısa film yazıp yönettiler. Bunlardan on üçü akademi ödülüne aday gösterilirken, yedisi En İyi Kısa Animasyon Filmi Akademi Ödülü aldı.

Tom ve Jerry'nin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Tom ve Jerry, 2021'de sinemalarda!

Çok sevilen kovalamaca Jerry’nin New York’a taşınıp, yüzyıllardır en iyi düğünlerin gerçekleştiği otel’de Tom’dan kurtulmak için onu düğün planlayıcısı olarak işe aldırmasıyla yeniden alevleniyor. Tim Story’in yönettiği filmde bu kedi fare kovalamacası başkalarının sahip olduğu işi, düğün ve otelin mahvolma ihtimalini karşı karşıya getiriyor. Bu iki ezeli rakibin günü kurtarmak için birlikte çalışmaları gerekmektedir.

Filmin oyuncu kadrosunda Chloë Grace Moretz (Neighbors 2: Sorority Rising, The Addams Family), Michael Peña (Cesar Chavez, American Hustle, Ant-Man), Rob Delaney (Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), Colin Jost (How to be Single, Saturday Night Live) ve Ken Jeong (Crazy Rich Asians, The Hangover, Transformers: Dark of the Moon) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yöneticiği yapımcılığı Tim Story, Adam Goodman, Steven Harding, Sam Register, Jesse Ehrman, ve Allison Abbate’in üstlendiği yaratıcı kamera arkası ekibinde görüntü yönetmeni Alan Stewart, yapım tasarımcısı James Hambidge, editör Peter S. Elliot, kostüm tasarımcısı Alison McCosh bulunuyor. Filmin müzikleri ise, Christopher Lennertz tarafından bestelendi. Filmin dağıtımı Warner Bros. Pictures. tarafından gerçekleşecek.

Son olarak filmin Türkçe dublajlı resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 23.11.2020 09:53
Oyuncu kadrosunda tanıdık yüzler var ama Tom ve Jerry çok iyi oturtulamamış gibi hissettim.Sanki kağıttan yapılmış gibiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 11:32
Her zaman dizileri orjinal dillerinde izlerim ancak bunu filmler için yapmıyorum. Filmler için yapmamamın sebebi de orijinal dil fetişçileridir. Dublaj izlemeyince kendilerini lord falan sanıyorlar. Türkler birkaç istisna hariç dublaj işini iyi yapıyorlar. Mk fetişçileri.
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2020 13:41
kendi cahilliğini hızlı okuyamamanın eksikliğini dublaj izlemeyenleri fetiş olarak adlandırarak mı kapatmaya çalışıyorsun?Bazı yapımlar kesinlikle dublaj izlenmez g.o.t mesela yada matrix ve bir çok yapım hatta animasyonlar harici dublaj izlenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
ademt95
ademt95 19.11.2020 23:12
Yabanci filmeleri mumkun oldugunca orjinal dilinde izleyin arkadaslar. Daha cok keyif alirsiniz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
obscurhomme
obscurhomme 19.11.2020 21:18
Berbat gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2020 22:20
İşte bunu demek istiyorum şu karakterler bile gerçek hayatın içindeyken bu oyun dünyası niye halen çizgi-film grafikler anime ucubelerle piyasaya çıkıyorlar..koskoca sony ve microsoft nası yapmıyo ultra ayarlarda real life grafikler sunabilen konsollar çıkaramıyo yap 20 bin almayan şerefsiz ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom ve Jerry'nin Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir