Tomb Raider deneyimi yaşamak isteyen İngiltere'ye

Murat Oktay 12.11.2022 - 12:58
İngiltere'de hayata geçirilen eğlence alanı, Tomb Raider deneyimi yaşamak isteyenlerin uğrak noktası oluyor.

Lara Croft'un çevresine kurulmuş Tomb Raider Dünyası macera oyunu severlerin ilgisini her zaman çekmiştir. İngiltere merkezli bir firma tarafından hayata geçirilen Tomb Raider deneyimi, oyunun içinde yaşamak isteyenler için bir fırsat sunuyor.

Tomb Raider deneyimi Londra'da

£31,5 ve £46 fiyatları arasında değişen biletler yarım saatlik bir deneyimi kapsıyor. Bu süreçte dört farklı macera alanında hem bulmacaları çözmeye çalışıyor hem de maceradan maceraya koşuyorsunuz. Haber yapmak için bile video çekmenin yasak olduğu etkinlik alanında sizler için çekim yapmak istemiştik, ne yazık ki talebimiz reddedildi. Yine de firmanın yayınladığı videodan deneyim hakkında biraz da olsa bilgi sahibi olabilirsiniz.

Finland

Dört farklı maceranın ilk adımı Finlandiya'nın karlı iklimlerine vardığınızda maceranız başlıyor. Arkeoloji öğrencileri olarak, kazı alanında Lara tarafından bilgilendiriliyorsunuz. Ardından kabine girerek dört bulmacayı çözmeniz gerekiyor.

Sinking Ship

Bir sonraki aşamada batan gemiden kaçabilmemiz gerekiyor. Ancak sanıldığı kadar kolay olmayacak, zira tüm katılımcıların birbiri ile sürekli iletişimde olması ve kayıp parçaları birleştirmesi gerekiyor.

Costa Rican Jungle

Üçüncü aşamada daha yoğun bir tempo başlıyor. Kosta Rika Ormanı'nda tırmanıp, koşmanız, atlamanız gereken yoğun bir parkur.

Tomb Raider deneyimi yaşamak isteyen İngiltere'ye

The Tomb

4. aşama ise sonuca ulaştırıyor. Bu ana kadar yaşadığınız tüm deneyim buraya ulaşmak içindi. Yolculuk boyunca elde ettiğimiz beceri ve deneyimleri mezara giriş için kullanacağız. Elbette tek değiliz. Düşmanlarımız da yol üzerinde bizi bekliyor.

Kaçış odası mantığı ile hazırlanmış Tomb Raider deneyimi ziyaretçileri için eğlenceli vakit geçirtmeyi hedeflemiş olsa da bu kadar süre için fiyat yüksek geldi.

İngiltere'de yaşıyor ya da yolunuz düşerse detaylı bilgi ve bilet almak için bu site üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2022 16:53
Tomb Raider fanları: Oleeeeyyy katılalım harika dostum!!
Resident Evil fanları: Yok abi ben almayayım kalsın.
Dark Souls:Cık!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider deneyimi yaşamak isteyen İngiltere'ye
İlginizi Çekebilir