Tomb Raider'ı oyun dünyasında tanımayan yoktur. İlk olarak 1996 yılında karşımıza çıkan Lara Croft, o günden bugüne oyun dünyasında prestijini korumuştur. Sinema filmine uyarlanan oyunlar arasında olan Tomb Raider'ı Angelina Jolie canlandırmıştı. Uzun bir süre beyaz perdeden uzak kalan yapım, yeni filmi ile karşımıza çıkacak. Dün yayınlanan garip posterden sonra, şimdi de filmin ilk fragmanı ile karşımızda. Tomb Raider'ın 2013'de çıkış yapan oyunu ile çok benzerlik gösteren fragmanda, Lara Croft yayını ve yeni oyunun önemli mekaniklerinden Grappling Hook'u görebiliyoruz.
Tomb Raider'ın ilk fragmanı yayınlandı
Babasının ölümü sonrasında başlayacak olan hikayede Lara sürpriz bir şekilde ortaya çıkar. Babasının kayboluşunu araştırmak üzere Japonya'ya gidecek olan Lara'nın aksiyon dolu macerası da bu şekilde başlayacak.
Oscar ödüllü güzel aktris Alicia Vikander'in Lara Croft karakterine hayat vereceği filmde Django Unchained ve The Hateful Eight gibi filmlerde de yer alan Walton Goggins'da bulunuyor. Roag Uthaug'ın yönetmenliğini yapacağı Tomb Raider filminin tam olarak günü açıklanmamış olsa da Mart 2018'de gösterime gireceğini hatırlatalım.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yorumlar (6)
koşarak ok fırlatmalar,aşırı abartı aksiyonlar.sanarsın lara assasin,arkeolog değil.pek hoşuma gitmedi fragman
hocam tabanca, makineli tüfeği kullanmak bir arkeolog işimi ?
çöp
gemiden atlama sahnesi tomb raider 2013ün introsunu anımsattı bana :)
O oyunun konusu zaten filmdeki konu
film kalitesi iğrenç durumda zamanında çıkmış mortal kombat gibi duruyo film iğrenç gözüküyor