Tomb Raider İçin Önemli Etkinlikler Dizisi Başlıyor

Merlinin Kazanı 28.01.2021 - 05:21
Tomb Raider'ın 25. Yılı için Crystal Dynamics oldukça heyecanlı. Bunu bir dizi etkinlik ve duyurular silsilesi ile kutlamayı planlıyorlar.

Tomb Raider Netflix anime serisi duyurusunun sonrasında, firma bugün Youtube üzerinden bir video yayınlayarak, tüm duyurularının bununla sınırlı kalmayacağını duyurdu. Tomb Raider'ın 25. Yılı için planladıkları birçok önemli etkinliğin haberini verev videoyu ve Türkçe çevirisini aşağıda bulabilirsiniz.

Tomb Raider İçin Önemli Etkinlikler Dizisi Başlıyor

Herkese selam! Meagan burada ve bu videoyu yapmak için çok heyecanlıyım çünkü Tomb Raider ile son konuşmamızdan bu yana sonsuza dek geçmiş gibi hissettiriyor. Bu yüzden, bu yıl Tomb Raider'in 25. yıldönümünü kutluyoruz, bu gerçekten akıllara durgunluk veriyor çünkü tıpkı dün gibi hissettiriyor, 20'nci yıldönümü için Guinness Dünya Rekorları'nı kazanmak ve hayranların Croft Manor'u VR'da keşfetmelerine izin vermek gibi harika şeyler yapıyorduk. 25. yıl dönümü kutlamaları hakkında paylaşacak heyecan verici bazı şeylerimiz var, ancak önce sizi yeni topluluğumuz ve sosyal medya yöneticimiz Neha'dan başlayarak henüz tanışmamış olabileceğiniz bazı ekip üyeleriyle tanıştırmak istiyorum!

Selam sana Neha!

Merhaba Tomb Raider hayranları! Kendimi resmen biraz tanıtmak güzel, böylece TR Twitter hesabındaki son düşüncelerin arkasında kimin olduğunu bileceksiniz! Ben, Crystal Dynamics'te yeni Topluluk ve Sosyal Medya yöneticisi Neha, Tomb Raider ile ilgili her konuda Meagan ile birlikte çalışıyorum. Lara ile ilk olarak PlayStation günlerinin başlarında Tomb Raider II için bir demo oynamaya başladığımda tanıştım. Küçük bir kızken Lara’nın macera duygusuna kapıldım ve şimdi yolculuğunun bir parçası olduğum için kendimi mutlu hissediyorum.

25 yıl çok önemli bir dönüm noktası, bu yüzden Tomb Raider’ın mirasına dönüp baktığımızda gerçekten toplulukla kutlamak istiyoruz. Hayran sanatı ve cosplay olayları, röportajlar, canlı yayınlar ve bozmak istemediğim bazı özel ekstralar gibi yıl boyu süren topluluk kutlamalarını lütfen dört gözle bekleyin. Her ay farklı bir oyunu, ilk önce, her şeyi başlatan klasik olan 1996’nın Tomb Raider'ını temel alıyoruz. Kutlamalar resmi olarak Şubat ayının ilk haftasında başlıyor. Yılın tamamının tadını çıkarmanızı ve bizimle birlikte kutlamanızı istiyoruz, bu yüzden sizi çevrimiçi olarak görmeyi umuyoruz!

Şimdi sizi Tomb Raider serisinin yeni Baş Yapımcımızla tanıştırmak istiyorum - Dallas Dickinson! Aslında bir süredir takımdaydı, ancak bu onun halka açık ilk çıkışı!

Merhaba! Ben, Crystal Dynamics'te Tomb Raider ile ilgili her konuda baş yapımcı olan Dallas Dickinson. Bir yıldan fazladır Crystal'deyim, ancak ilk kez hepinizle bağlantı kurma şansım oldu! 1990'ların ortalarından beri, sırf bu yeni PlayStation olayının neyle ilgili olduğunu görmek için bir arkadaşımın dairesine girdiğimden beri bir Tomb Raider hayranıyım. Günün geri kalanını tırmanarak, zıplayarak, ateş ederek, bulmacaları çözerek, geriye dönerek (tekrar geriye dönerek) geçirdim - sonunda beni kovmak zorunda kaldı. O zamandan beri Lara Croft, oyun dünyasının en sevilen aksiyon kahramanlarından biri olarak kültürümüze yerleşti. Onu daha büyük ve daha geniş kitlelere tanıtan oyuncaklar, çizgi romanlar ve filmler sayesinde küresel bir popüler kültür ikonu oldu. Çocuklarım ve gelecek nesil oyuncular için bu mirası geliştirme fırsatı verilmesi, Crystal Dynamics'e katılmayı bir hayalin gerçeğe dönüştürmesini sağladı. Yaklaşan tüm Tomb Raider 25 yıllık kutlama etkinlikleriyle, açıkça heyecanlanacak çok şey var. Bu yıl geçmişi kutlarken, size franchise'ın geleceğinin neye benzediğine dair bir fikir vermek istedik.

Bunun için sizi, Crystal Dynamics'teki Tomb Raider'daki 10 yıllık çalışmasından bazılarınızın aşina olabileceği Will Kerslake'e teslim edeceğim! Niyet?

Teşekkürler Dallas! Ben Will Kerslake, Crystal Dynamics'te Tomb Raider serisinin Oyun Yöneticisiyim. Crystal'da geçen yıllar boyunca, Lara Croft'un başrol oynadığı bir dizi oyun üzerinde çalışma fırsatım oldu - Temple of Osiris, Rise of the Tomb Raider, Baba Yaga, Blood Ties ve daha fazlası. Lara’nın devam eden mirasının bir parçası olmaktan inanılmaz derecede onur duyuyorum. Tomb Raider'ın geleceği için büyük hedeflerimiz var. 2013'teki orijinal üçlememiz, Lara Croft’un bir hayatta kalan, kahraman ve nihayetinde Tomb Raider olduğu ilk günlerinin hikayesini anlattı. Klasik oyunlarda tecrübeli ve kendine güvenen bir maceracı vardı, dünyayı geziyordu, sırlarını çözüyordu, çoğu zaman dehşet verici sonuçlara karşı tek başına duruyorlardı. Tomb Raider'in geleceğini tüm biçimleriyle bu yerleşik maceraların ötesinde bir zamanda ortaya çıkacak, hem Core Design'ın hem de Crystal Dynamics oyunlarının genişliğine dayanan hikayeler anlatacak ve bu zaman çizelgelerini birleştirmek için çalışacak şekilde tasavvur ediyoruz. Tomb Raider’ın kapsamlı geçmişiyle bu hiç de kolay bir iş değil! Geliştirme sürecinden geçerken herkesten sabırlı olmasını istiyoruz. Yakın gelecekte büyük bir oyun duyurusu planımız yok.

Bununla birlikte, Lara eğlence ortamlarında tanınıyor ve imzalamadan önce paylaşacağımız heyecan verici bir haberimiz var - bunun için Meagan'a geri dönelim!

Teşekkürler Will! 25 yıllık Tomb Raider tarihinde heyecanlanacak çok şey var ve bu yüzden size franchise'ı nereden almayı planladığımıza dair bir fikir vermek harika. Pekala, devam ediyoruz. Netflix'i kıran süper heyecan verici haberi kaçırdıysanız, Legendary Television ve dj2 Entertainment, yeni bir Tomb Raider animasyon dizisinde bir araya geliyor. Bu gerçekten de TR25 kutlamalarımıza başlamanın en iyi yollarından biri. Seri, Tomb Raider yeniden başlatma üçlemesinin olaylarından sonra seçilecek ve yeni basılan Tomb Raider olarak Lara'nın maceralarını genişletecek. Benim gibiyseniz, Lara'nın yeniden canlandırıldığını görmek için orijinal Tomb Raider: Gözden geçirilmiş web dizisinden bu yana neredeyse 15 yıldır bekliyorsunuz, bu yüzden bu inanılmaz derecede heyecan verici. Şimdilik bu kadar, ancak TR25 kutlamalarımızı resmi olarak başlattığımızda 1 Şubat'ta tekrar kontrol ettiğinizden emin olun ve yıl boyunca harika hayran sergileri, nostaljik içerikler ve pek çok sürpriz gibi harika şeyler yapacağız.

İzlediğiniz için herkese teşekkür ederiz ve umarız 2021'e harika bir başlangıç yapmışsınızdır ve yakında görüşürüz!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 08:45
hastasıyız bu kadının nedenini bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider İçin Önemli Etkinlikler Dizisi Başlıyor
İlginizi Çekebilir