Tomb Raider: Reboot'un filmi yolda

Emre Günen 9.03.2011 - 11:01
GK Films Tomb Raider'ın film haklarını satın aldı

Hollywood Reporter sitesinin haberine göre, GK Films yeniden yaratılan Tomb Raider'ın film haklarını ele geçirdi. Daha evvel yayımlanan Tomb Raider filmlerinden farklı olarak bu kez daha genç ve daha dinamik bir Lara Croft'un macerasına yelken açılmış.

Crystal Dynamics'in yeniden tasarlamakta olduğu yeni nesil Lara Croft'un yapısına bağlı olarak, hikaye de yeniden başlayacak. Lara Croft'un gençliğine gidecek olan hikayenin kim tarafından kaleme alınacağı ise henüz kesinlik kazanmadı.


Filmde Lara'yı, Tron: Legacy, House M.D. ve Girl Next Door'da oynayan Olivia Wilde'ın canlandıracağı iddia ediliyor.

Filmde kimin başrolü üstleneceği de merak konusu. Yapımcı firmanın daha önce yaptığı filmler arasında Rango ve The Tourist de var. Hatırlarsanız, The Tourist filminde, daha evvel Lara Croft rolünü üstlenen Angelina Jolie de vardı. Filmde Lara'yı, Tron: Legacy, House M.D. ve Girl Next Door'da oynayan Olivia Wilde'ın canlandıracağı da iddia edilenler arasında.

Önceki iki film Paramount firması tarafından yapılmış, isim hakları daha sonra Warner Bros.'a geçmişti. İlk iki filmin yaklaşık 430 milyon dolar hasılat yakaladığını da belirtelim.

Bakalım GK Films, beyaz perdeye nasıl bir Lara Croft yansıtacak.

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider: Reboot'un filmi yolda
İlginizi Çekebilir