Tomb Raider serisinde kaçırılmayacak indirimler var

Talha Ramazan Yüzmeç 23.02.2023 - 17:17
Şu anda Tomb Raider serisi Steam'de oyunculara yüzde 86'ya varan indirim ile sunuluyor. Kaçırmadan bakmalısınız.

Tomb Raider serisi oyuncular tarafından ilgi gören ve oynanabilirliğini kaybetmeyen bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Ancak  ülkemizdeki oyun fiyatlarının epey artmış durumda olduğunu biliyoruz. Bu fiyat artışı ise Tomb Raider serisine de yansıdı.

Tomb Raider Serisinde Kaçırılmayacak İndirimler

Belirttiğimiz üzere ülkemizde ki oyun fiyatları aşırı artmış durum ve oyuncular bu durumdan mutsuz gözüküyor. Bu durum oyuncuları her ne kadar üzse de Steam oyunuculara güzel indirimler sunuyor. Şu anda çok beğenilen Tomb Raider serisinde yüzde 86'ya varan indirim bulunuyor.

Tomb Raider Serisinde Kaçırılmayacak İndirimler

Serinin indirimli oyunlarının güncel fiyatları:

Serinin ilk oyununda bir Japon efsanesi üzerine araştırma yapmak için 21 yaşındaki Lara Croft gemi aracılığı ile Japonya'ya bir yolculuk düzenliyor. Fakat Lara'nın gemisi adaya yaklaşır yaklaşmaz şiddetli bir fırtına ile ikiye ayrılıyor ve Lara kendisini Yamatai adasında buluyor. Serinin diğer oyunları ise her ne kadar ilk oyunlar bağlantılı olsa da konsept ve hikaye bakımından oldukça farklı olduğunu görüyoruz. 

Belirttiğimiz üzere serinin oyunlarında bağlantı bulunuyor. Bu bağlantıların ufak ve etkileyici olması da oyuncuları seriye daha çok bağlıyor. Ayrıca bu durum oyunun uzun yıllar oynanabilmesini de sağlıyor. Serinin 3 oyunu şuanda Steam'de yüzde 86'ya varan indirimle sunuluyor. Kaçırmadan almayı düşünmenizi tavsiye ederiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tomb Raider serisinde kaçırılmayacak indirimler var
İlginizi Çekebilir