Tony Hawk NFT projesi için Metaverse'in en büyük paten parkını yapıyor

Batuhan Bolat 15.07.2022 - 16:03
Tony Hawk, blockchain oyunları dünyasına girdiğini duyurdu. The Sandbox ile ortaklaşa Metaverse'in en büyük paten parkını inşa etme düşünceleri yer alıyor.

Tony Hawk, Çarşamba günü sanal dünya ve NFT platformu The Sandbox ile ortaklaşa “Metaverse'deki en büyük paten parkını” inşa etme planlarını açıkladı. Tony Hawk Land, kısmen sanal dünya, kısmen de eğlence parkı olarak adlandırılan The Sandbox'ta yeni bir alan olarak yer alacak.

The Sandbox platformu sayesinde oyuncular Metaverse deneyimi yaşayacak

Etherium blok zinciri üzerine inşa edilmiş, kullancııların sanal arazi parsellerine erişim için kripto para alışverişi yapmalarına ve oyun içi öğeleri NFT'ler olarak takas ederek para kazanmalarına olanak tanıyor. "The Sandbox nedir?" diye soracak olursanız web sitesinde "Sandbox, yaratıcıların varlıklarından ve blok zincirindeki oyun deneyimlerinden para kazanabilecekleri topluluk odaklı bir platformdur." tanımı yer alıyor.

Videoda Tony Hawk, "Naber çocuklar, ben Tony Hawk ve Metaverse'deki en büyük paten parkını inşa ediyoruz, Sandbox'ta görüşürüz." diyor.

Tony Hawk, kendi NFT avatarına sahip olacak. Bu ve pek çok ikonik kaykay, teçhizat ve giysi Autograph platformu tarafından oluşturulacak. The sandbox, daha sonra belirteçleri kendi meta veri tabanında birlikte çalışabilir hale getirecektir. Bu sayede kullanıcılar için özel deneyimler oluşturabilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2022 20:00
Aynı zamanda tahminen metaverse'in tek paten parkını yapıyor. Çok salakça bişey bu metaverse olayı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tony Hawk NFT projesi için Metaverse'in en büyük paten parkını yapıyor
İlginizi Çekebilir