Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Warehouse Demo

Ersin Kılıç 16.08.2020 - 17:03
Playstation klasikleri arasında yer alan iki oyunu yenilenmiş bir şekilde bir araya getiren Tony Hawk's Pro Skater 1+2 oyununun demosuna göz atıyoruz.

Kaykay oyunları denince akla gelen ilk isim olan Tony Hawk ile aynı adı taşıyan serinin ilk iki oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2 başlığında yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Playstation 1 için çıkan ilk iki oyunu tek bir pakette birleştiren Tony Hawk's Pro Skater 1+2, nostaljik yapısının yanı sıra hem grafiksel olarak hem dinamikleri ile yenilenmiş olacak. Oyun tam sürümünden önce Warehouse demosu ile karşımıza çıktı. Biz de bu demonun içeriğine hızlı bir bakış attık.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Warehouse Demosunu oynadık

Oyunun demosu, adını da aldığı Warehouse yani depo bölümünde geçiyor. İki dakika içerisinde yeteneklerinizi sergilemeye ve en çok puanı toplamaya çalışıyorsunuz. Ben en fazla 36.000 puan yapabildim. Eminim aramızda bu konuda benden daha yetenekli oyuncular vardır. Demoda sadece bir board bulunuyor ve karakter olarak ise oyuna da adını veren Tony Hawk'ı kontrol edebiliyoruz. Tam sürümde farklı kaykaycılara, özelleştirmelere ve tabi ki karakter gelişimi gibi detaylara yer verilecek. Ayrıca demoyu tek başınıza oynasanız da oyunun tam sürümünde ofline olarak iki kişilik bir co-op modu bulunuyor. Online tarafta ise arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz gibi liderlik tablosuna da adınızı yazdırmaya çalışıyorsunuz.

Projenin arkasında tabi ki Tony Hawk'ın kendisi ile birlikte daha önce Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ile oldukça iyi bir iş çıkartan Vicarious Vision stüdyosu bulunuyor. İlk iki oyunun yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak olan oyunda orjinal oyundaki bölümlerin yanı sıra, profesyonel kaykaycılar, özel hareketler, modlar ve oyunun en sevilen yönlerinden biri olan müzikler de yer alacak. Oyunda yer alacak kaykaycılar şu şekild; Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Eric Koston, Rodney Mullen, Jamie Thomas, Rune Glifberg, Chad Muska ve tabi ki Tony Hawk. PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen oyunun 4 Eylül 2020'de çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 16.08.2020 17:14
bu oyunun orjinalini belki 50 saat oynamışımdır. diğer bölümler bu demodaki bölüm kadar güzel değildi. belki biraz okul ilginçti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tony Hawk's Pro Skater 1+2 Warehouse Demo
İlginizi Çekebilir