Tony Stark Geri MCU'ya Dönebilir

Murat Olcan 2.10.2023 - 11:21
Marvel Comics tarafından yayınlanan yeni bir çizgi roman, Tony Stark'ın canlı aksiyon Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüşünün bir yolunu açabilir.

Marvel Sinematik Evreni genel olarak düşünüldüğünde, Iron Man olarak tanınan Tony Stark'tan daha çok sevilen ve saygı duyulan bir karakter yok gibidir. 2008 yapımı Iron Man filmi, canlı aksiyon evreninin temelini attı. Bu nedenle, neredeyse on yıl sonra Avengers: Endgame'de ölmesi, hayranlar için büyük bir kayıp oldu. Ancak, yeni bir Marvel çizgi romanı, Tony Stark'ın beyaz perdeye geri dönüşünün yolunu açabileceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Tony Stark Yeniden Beyaz Perdeye Geri Dönebilir

ComicBookMovie.com'un haberine göre, Eylül 2023'te yayınlanan Marvel Comics'in "Ultimate Invasion #4" sayısında Tony Stark, babası Howard'ın izinden giderek bir zırh giyiyor ve kendisine "Demir Delikanlı" (Iron Lad) adını veriyor. Tony daha sonra Howard'ın zaman yolculuğu cihazını kullanarak daha önce verdiği zararları geri alıyor ve yeni bir Ultimate Universe yaratıyor. Ancak yanlışlıkla Kang the Conqueror haline geliyor. Bu, Demir Adam'ın Kang'ın bir varyantı olduğunu öğrenen hayranlar için büyük bir sürpriz oluyor.

Tony Stark Yeniden Beyaz Perdeye Geri Dönebilir

Bu çizgi roman, canlı aksiyon Marvel Sinematik Evreni için büyük etkilere sahip olabilir. Daha önce Loki ve Ant-Man and The Wasp filmlerinde Kang'ı canlandıran Jonathan Majors, Quantumania'da da Kang'ı canlandırmıştı, ancak bir dizi yasal sorun nedeniyle geleceği belirsiz hale gelmişti.

Eğer Jonathan Majors saldırılardan suçlu bulunursa, MCU'nun 6. Aşamasının büyük finali olan Kang Hanedanlığı ve Yenilmezler: Gizli Savaşlar filmlerinde başrol oynaması mümkün olmayacak. Ve eğer Marvel, Fatih rolünü üstlenecek birini arıyorsa, zaten tanınmış bir başrol oyuncusu olan Robert Downey Jr.'ı MCU'ya geri dönmeye ikna edebilir.

Sonuç olarak, Tony Stark'ın geri dönüşüne dair heyecan verici ipuçları çizgi roman dünyasından geliyor gibi görünüyor ve bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tony Stark Geri Dönebilir
İlginizi Çekebilir