Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Eren Eroğlu 5.08.2021 - 18:23
Toplam değeri 268 TL olan A Plague Tale: Innocence ve Minit an itibariyle Epic Games ücretsiz oyunları arasına eklenmiş bulunuyor.

Her hafta oyunculara ücretsiz oyun sunma politikasını tam gaz devam ettiren Epic Games, bu hafta ise Steam değeri toplam 268 TL olan iki oyunu ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Orta çağın en karanlık zamanlarının kıyamet sonrası bir zamanda geçen, Amicia ile küçük kardeşi Hugo'nun eşsiz duygusal hikayesini anlatan A Plague Tale: Innocence ve oyunculara verdiği 60 saniye limitiyle çeşitli maceralar sunan Minit, an itibariyle Epic Games ücretsiz oyunlarının arasına eklenmiş bulunuyor.

Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Bugünden (5 Ağustos 2021) itibaren A Plague Tale: Innocence (12 Ağustos'a kadar) ve Minit'i (12 Ağustos'a kadar) ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca Epic Games'in haftaya ücretsiz bir şekilde vereceği oyunda belli olmuş bulunuyor. Bu hafta, A Plague Tale: Innocence ve Minit verilirken, haftaya ise Rebel Galaxy ücretsiz bir şekilde verilecek. Her ne kadar haftaya için bir adet oyun gözüküyor olsa da bu kesin bir bilgi olmayabilir. Normal şartlarda A Plague Tale: Innocence ile birlikte bu hafta, Speed Brawl oyunu ücretsiz bir şekilde verilecekti. Saat 18.00'ı gösterdiğinde Speed Brawl'ın yerini Minit'e bıraktığını gördük.

Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games Ücretsiz dağıtıyor

Her hafta bedava bir şekilde verilen haftalık Epic Games ücretsiz oyunlarınızı buradan oldukça basit bir şekilde kütüphanenize ekleyebilir ve herhangi bir ek ücret gerekmeden kalıcı olarak kütüphanenizden erişebilirsiniz. Bu hafta Epic Games ücretsiz oyunları arasında yer alacak yapımlar hakkında kısaca bahsedecek olursak:

A Plague Tale: Innocence

İki kardeşin hikayesini konu alan yapım, orta çağda kıyamet sonrasını anlatan veba döneminde geçiyor. Hastalıklı fare sürülerinin dünyayı kasıp kavurduğu bir evrende geçen, salgının dünyayı mahvettiği oyun, sizlere bu atmosferi muhteşem bir şekilde yansıtıyor. Tarihin en karanlık zamanlarında, bu duygusal yolculuk ile Amicia ve küçük kardeşi Hugo'nun hikayesini deneyimleyecek ve karşınıza çıkan tüm zorlukları aşarak hayatta kalmaya çalışacaksınız. Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen bu yapım, anlattığı hikaye ve hissettirdiği çaresizlik ile oyunculara, mutlaka deneyimlenmesi gereken bir macera sunuyor.

Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Minit

Oldukça tuhaf bir yapıya sahip olan Minit, sizlere her seferde 60 saniyelik bir zaman dilimi sunuyor. Sıra dışı insanlara yardım etmek, sayısız sırrı ortaya çıkarmak ve tehlikeli düşmanların üstesinden gelmek için evinizin konforunu ve huzurlu yaşamanızı terk ettiğiniz bu yapım, sizlere oldukça değişik bir macera sunacak. Bir dakikalık laneti kaldırmaya çalışacak ve ortalama iki saatlik bir macera yaşayacaksınız.

Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 20:33
A Plague Tale çok iyi oldu da diğeri çöpün önde gideni, tipik Epic Games..
Zaten 3-5 kaliteli oyunun hatırına PC'de yüklü :)
Yoksa o arayüzle falan mümkün değil.
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2021 12:48
20.35 aşağılama yapan sensin yalnız. Sırf kendi n beğenmiyorsun diye bir oyuna çöp diyen sensin. Benim yazdığımda ne aşağılama var? Bak ne yazmışım yukarda, "sen ne anlarsın oyundan, senin için sadece grafiği güzel olan yapımlar oyun galiba demişim. Aşağılama nerde bi göster bakalım. ??
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 18:20
tipik ülkemin insanı diyen kişinin oynamadığı oyunları veya zevkine uymadığı oyunları direkt "çöp" olarak nitelendirmesi de tam tipik ülkemin insanı davranışı.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 08:23
Sona niye galiba ekledin? Yapıştırmışsın zaten kafana göre aşağılamışsın devam etseydin.. Senin fikrine uymadık ya en kötü biziz zaten :) Ama normal karşılıyorum artık, tipik ülkemin insanı.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 08:13
20.35 sen ne anlarsın oyundan. Senin gibiler sadece grafiği güzel olan yapımlar oyun galiba
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 23:33
Minit kötü değildi yani baya iyidi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 22:44
Benim icin oyun kutulu olarak magazadan,oyuncakcidan alinir,konsola takilip oynanir birseydi ama malesef gunumuzde dijital oyunlar one cikti.O guzel gunler geride kaldi,bu beni cok uzuyor ;( benim gibi dusunen moruk gamerlar var mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 21:27
Haftasonu game pass alayim da A Plague Yale oynayayim dedim Epic abi seklini koydu yine. Cok guzel haber.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toplam 268 TL değerindeki iki oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor
İlginizi Çekebilir