Torchlight 2, bir Diablo 3 "Killer" mı? (MK Anket)

Murat Halilbeyoğlu 1.10.2012 - 14:07
Eskiye saygı yeniye kaygı var gibi
Sıra geldi geçen hafta hazırladığımız anketin sonuçlarını incelemeye. Geçtiğimiz hafta sizlere Diablo 3 ve Torchlight 2 arasında sizce nasıl bir üstünlük kurulacağı yönünde anket hazırlamıştık.

"Torchlight II sizce Diablo hakimiyetini bitirir mi?" adlı anketimizde sunduğumuz beş şıktan en çok seçileni %37 ile "Diablo I-II efsane kalır, üçüncü oyunu Torchlight II ezer" seçeneği olmuş Belli ki MK Okurları'nın çoğunun Diablo serisine saygısı devam etse de üçüncü oyunun yeni Torchlight karşısında başarısı olmayacağına yönelik inancı yerleşmiş gibi.

Torchlight 2, bir Diablo 3 "Killer" mı? (MK Anket)
Fakat onun hemen arkasından ise yakın bir takip ile "Diablo candır, kandır. Ona el kalkmaz" seçeneği geliyor. Oyların %33'ünü alan bu seçenek de bizlere geri kalan MK Okurları'nın her şekilde Diablo dünyasını yalnız bırakmayacağını ve bir şekilde oyuna olan güvenlerinin devam ettiğini gösteriyor.

Bu ikiliden sonra ise %14 ile üçüncü seçenek olan "Torchlight II artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı" şıkkı mevcut. Burada ise Diablo'nun yenilmeye başladığını kabul eden okurlarımız mevcut.

Son iki seçenekten "İkisinin de yeri ayrı benim için (Politik yanıt)" şıkkı %11 ile dördüncü sırayı alırken, "Benim için daha çıkmadan bitirmişti zaten" seçeneği ise % 6'lık oy almış.

Kısacası çoğunluk ilk iki Diablo oyununun değerini hala bilirken Torchlight II'nin sahibi runic Games'in, Blizzard'ın yeni oyunda yaptığı değişiklikleri lehine kullanacağını düşünüyor. Şimdi sıra sizlerin bu durumu yorumlamasına geldi ve bir de yeni ankete oy kullanmaya.
Yorumlar 42
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight 2, bir Diablo 3 "Killer" mı? (MK Anket)
İlginizi Çekebilir