Torchlight, Epic Store'da ücretsiz oldu!

Furkan Güler 12.07.2019 - 10:34
Süre sona ermeden almayı unutmayın!

Epic Store, bu haftaki ücretsiz oyununu açıkladı! Bir zamanlar Diablo markasıyla yarışan Torchlight serisinin ilk oyunu, Epic Store'da ücretsiz oldu. Geride bıraktığımız hafta ücretsiz oyun vermeye ara vereceğini söyleyen Epic Store yöneticileri ise bu kararından vazgeçmişe benziyor.

Torchlight, Epic Store'da ücretsiz oldu!

Kısa süreliğine ücretsiz olan yapımı sınırlı süre bitmeden kütüphanenize eklemeyi unutmayın! Torchlight'ın öne çıkan özellikleri ise şu şekilde;

RASTGELELİK

Maceran kesinlikle sana özel. Sevgiyle yaratılmış ve her yolculuğa çıkışında yeni canavarlarla, hazinelerle, bulmacalarla ve eşyalarla rastgele üretilen yedi ortamı keşfet.

MOD DESTEĞİ

Torchlight'ı yapmak için kullandığımız tüm aletler TorchED'da tamamıyla mevcut. Oyun deneyimini değiştir ya da keşfedilecek tamamen yeni bir şey yarat ve paylaş.

EVCİL HAYVANLAR VE BALIK TUTMA

Yüksek tempolu macera işine biraz ara ver ve balık tutmaya git. Avın yolda çok işine yarayacak. Tek başına maceraya çıkmak yalnız hissetmene yol açabilir, bu nedenle sana eşlik edecek sadık bir yol arkadaşı seç. Evcil hayvanın senin için eşyalarını taşıyacak, savaşta sana yardım edecek ve doğru balığı verirsen güçlü bir müttefike bile dönüştürülebilir!

EMEKLİLİK SİSTEMİ

Botlarını asman, maceranın bitmek zorunda olduğu anlamına gelmez. Kahramanını emekliye ayır ve özel niteliklerle dolu ödüllü bir eşyanı yeni kahramanına aktar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.07.2019 10:39
Bu oyun bi ara mobil e gelicekti sonra ses seda çıkmadı. İptal oldu galiba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight, Epic Store'da ücretsiz oldu!
İlginizi Çekebilir