Torchlight II, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 30.12.2020 - 21:21
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Perfect World Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Torchlight II, 31 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Torchlight II, Epic Store'da ücretsiz

Aksiyon rol yapma oyunu Torchlight II, Epic Store'da ücretsiz

Torchlight II rastgele bölümler, düşmanlar ve ganimetler ile ağzına kadar dolu. Orijinal oyunun tüm tadını ve heyecanını yakalayan Torchlight II dünyayı genişletiyor, çevrimiçi ve LAN çok oyunculu modu dâhil oyuncuların en çok istediği özellikleri ekliyor.

Torchlight II

Oyunda seçebileceğin dört sınıf sayesinde parmaklarının ucunda farklı oyun tarzlarından oluşan bir çeşitliliğe sahipsin. Kahramanını öne çıkaracak özel kozmetik özellikler ve görünümler ile her bir sınıf erkek veya kadın olarak oynanabilir. Eşli oyun modunu LAN veya İnternet üzerinden arkadaşlarınla ücretsiz oyna. Eşleştirme hizmetimiz bağlanmanı ve dünyanın dört bir köşesindeki insanlarla beraber oyun oynamanı sağlıyor. Birbirine bağlı devasa dünyasını ve Vilderan'ın çoklu kasaba ağını keşfet. Yağmurda, karda, gündüz ve gece savaş. Bölüm rastgeleleştirme sayesinde her oynadığında yeni harita tasarımları, yollar, ganimetler ve yaratıklarla karşılaşacaksın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2020 21:57
önceden de ücretsiz vermişti yine mi veriyor?
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2021 09:00
önceden verilen ilk oyun değildi verildiyse ben bilmiyorum. ben 2. oyunu epic'ten ücretsiz aldım
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2020 09:26
Önceden verilmedi. Önceden verilen ilk oyundu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Torchlight II, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir