ToruCon Ankara 2-3 Mayıs Hacettepe Üniversitesi Kongre Merkezi

Furkan Sakoğlu 6.04.2015 - 14:46
Cosplay ve Japon Kültür etkinliği ToruCon ile Ankara'da
Türkiye’nin efsaneleşen Cosplay ve Japon Kültür etkinliği ToruCon, bu yıl 2-3 Mayıs tarihlerinde Ankara Hacettepe Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Japon Büyük Elçiliği ve bir çok populer kültür firmalarının destekleriyle düzenlenecek olan ToruCon 2015 sizlere maksimum eğlenceği sunmak için geliyor. Türkiye’ye Convention mantığını ilk olarak 2011 yılın da ülkemize getiren ToruCon, 2015 yılında da bu mantıkta ilerleyip Türkiye için unutulmaz bir Cosplay organizasyonuna imza atmayı hedefliyor.

Ana odağı Cosplay’in dışında, ödüllü oyun turnuvaları, Japon Kültür yarışmaları, retro severler için özel Retro köşesi, ToruCafe, Kareoke, tematik arka planlarda profesyonel fotoğraf çekimleri ve daha bir sürü dolu dolu süpriz ve eğlenceli aktiviteleriyle size unutamayacağız bir convention deneyimi yaşatacak. Türkiye’ye Convention mantığını ilk olarak 2011 yılın da ülkemize getiren ToruCon, 2015 yılında da bu mantıkta ilerleyip Türkiye için unutulmaz bir Cosplay organizasyonuna imza atmayı hedefliyor.

Profesyonel çalışan kadrosu etkinlik boyunca siz katılımcıların her türlü isteklerini yerine getirip, sorun ve şikayetlerinize çözüm ortağınız olacaklardır. Sizler de 2-3 Mayıs’da Haccete Üniversitesi’nde yapılacak olan Cosplay şölenine davetlisiniz.

-Basın Bülteni

ToruCon Ankara 2-3 Mayıs Hacettepe Üniversitesi Kongre Merkezi
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
ToruCon Ankara 2-3 Mayıs Hacettepe Üniversitesi Kongre Merkezi
İlginizi Çekebilir