Total War: PHARAOH çıkış tarihi açıklandı

Tunay Şahin 14.09.2023 - 08:58
Total War: PHARAOH'yu 29 Eylül'den itibaren ön siparişle satın alanlar, Antik Mısır temalı bu strateji oyununa daha erken erişim sağlayacak.

Creative Assembly ve Sega'nın iş birliğiyle hazırlanan Total War: PHARAOH, 11 Ekim'de PC oyuncularıyla buluşacak. Ancak, oyunu 29 Eylül'de ön siparişle alanlar için erken erişim avantajı bulunuyor.

Total War: PHARAOH çıkış tarihi

Creative Assembly'nin son dönemdeki popüler oyunları Total War: Three Kingdoms (2019) ve Total War Saga: Troy (2020)’un ardından, Total War: PHARAOH, tarihi temelli oyun serisine dönüşün yeni temsilcisi olarak öne çıkıyor. Bu seferki oyun, tarih severleri Antik Mısır dönemine davet ediyor.

Total War: PHARAOH çıkış tarihi

Klasik Total War deneyiminin yanında, oyuncuların seferlerini kişiselleştirebildiği yeni dinamikler Total War: PHARAOH ile birlikte geliyor. Bu sayede oyuncular, farklı başlangıç noktaları, kaynak seçenekleri ve doğal afet senaryolarıyla stratejik planlarını şekillendirebilecek.

Oyun, birbirinden farklı yeteneklere ve özelliklere sahip birçok grupla oynama şansı sunuyor. Hititler, Anadolu ve Mısır gibi tarihsel gruplar, oyunculara eşsiz bir strateji deneyimi vadediyor.

PHARAOH Nasıl Bir Oyun?

Tunç çağının sonunda Mısır gücünün zirvesindeydi. Yüzlerce yıl Nil kıyılarına sıkı sıkıya bağlı kaldıktan sonra agresif bir şekilde kuzeye ve güneye doğru genişledi, toprak ele geçirdi, yeni ticaret yolları açtı ve bir dünya gücü haline geldi. Yüzlerce yıllık göreceli barışın ardından bu genişleme beraberinde zorlukları da getirdi. Bunun sonucunda ortaya çıkan büyük kargaşada biz devreye giriyor ve oyunda kontrolü devralıyoruz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 13:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2023 19:55
Total War'ın en heyecanlanmadığım oyunu olabilir. Troy DLC'si gibi bir şey. Onu da geçtim cidden kötü duruyor. Warhammer 3 gibi bir oyundan sonra bu mu yani cidden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2023 16:29
Küçüklüğümden beri total war oynarım zerre ilgimi çekmiyor bu oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 14.09.2023 14:14
seriyi severim. hatta Troy'u da sevdim bir yere kadar ama Pharaoh 60$'a satılmamalıydı bence. zaten CA'nın son yıllardaki paragöz tutumu ve açık açık oyuncuları tehdit etmesi, ardından bir de troy moduna tam oyun fiyatı çekmesi, iyi olmadı. bu durum satışlara doğrudan yansıyacak gibi görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2023 12:35
Troy V2 olmuş. Tutmaz bu oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: PHARAOH çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir