Total War Saga: Troy için çok oyuncu desteği geliyor

Berat Darıcı 25.11.2020 - 17:10
Total War Saga: Troy için 26 Kasım 2020 tarihinde çok oyunculu beta başlıyor. Oyuna co-op desteği de eklenecek.

Çıkış yaptığı gün 24 saat boyunca ücretsiz olarak Epic Games Store üzerinde dağıtılan Total War Saga: Troy için çok oyunculu oynanış desteğinin tarihi belli oldu.

Yeni Total War oyunu, Creative Assembly tarafından geliştirilen bir strateji oyunu. Oyun çıkış yaptığı 13 Ağustos 2020 tarihinden beri çok oyunculu oynanışa destek vermiyordu. 26 Kasım 2020 tarihinden sonra oyunun çok oyunculu betası başlayacak. Ayrıcan oyuna co-op desteği eklenecek. Co-op ile oyunun hikayesini arkadaşlarınızla beraber bitirebileceksiniz. Oyunun ilk indirilebilir içeriği olan A Total War Saga: TROY - AMAZONS, Epic Games hesabınızla oyunu bağladığınız zaman ücretsiz olarak sizin oluyordu. Şu anda 85 TL fiyat etiketine sahip.


Total War Saga: Troy ile yedi oyuncuya kadar çok oyunculu savaşlar yapabileceksiniz

Çok oyunculu içerikler yedi oyuncuya kadar destek verecek. Özel oyunlar oluşturabileceksiniz. Ayrıca oyuncuların yaptığı haritalarda da savaşlar yapılabilecek. Strateji oyunu Total War Saga: Troy, kahraman sistemini içerisinde barından ve savaş stratejileri dışında yönettiğiniz ülkenin ekonomik ihtiyaçlarını da düşünmeniz gereken bir oyun. Ordularınızı oluşturuyor, sefere çıkıyor ve onların ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz. Kazandığınız savaşlarda şehirleri yıkabilir, ele geçirebilir ya da yağmalayabilirsiniz. Bir kahramanınız öldüğü zaman onu daha sonraki turlarda tekrardan canlandırabiliyorsunuz. Yani oyun sıra tabanlı olarak ilerlemekte.

Total War Saga: Troy için çok oyuncu desteği geliyor

Oyunda birden fazla kahraman yetiştirebiliyorsunuz. Kahramanların bakım maliyeti biraz daha fazla oluyor. Kahramanlarınızla savaş yaptıkça onlara seviye kazandırabilir ve yeni yetenekler açabilirsiniz. Her seviye için birden fazla yetenekten bir tanesini kahramanınız için seçmeniz gerekiyor. Oyunda savaşlar sırasında aldığınız pozisyonlar çok önemli. Yüksek yerlerde bulunmaz savaş sırasında ordunuza avantaj sağlıyor. Bazı birimler diğerlerine göre üstünlük sağlıyor. Mesela at arabaları ile savaşan birimler menzilli silah kullanan birimlere karşı çok güçlü durumdalar. Oyun 26 GB depolama alanı istiyor. Grafikleri biraz hayal kırıklığı yaratabilir.

Deniz üzerinden ordularınızı hareket ettirebildiğiniz oyunda din savaşları da bulunmakta. Bazı dinlere inanabilir ve onların getirdiği ek özelliklerden faydalanabilirsiniz. Oyunda casuslar yetiştirebilir bu casuslar ile rakibinizin ordusunun komutanına suikast düzenleyebilirsiniz. Oyun şimdilik Epic Games Store için özel durumda. Buradan Epic Games Store sayfasına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2021 20:07
coop sefer yapılabiliyor mu şuan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 11:04
En kötü tw sıralamasında tob ile yarışır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War Saga: Troy için çok oyuncu desteği geliyor
İlginizi Çekebilir