Total War: Three Kingdoms için mod desteği geldi

Furkan Güler 6.07.2019 - 02:46
Oyunu modlamak hakkında merak edilen tüm sorular cevaplandı

Son dönemlerin en dikkat çekici strateji oyunlarından bir tanesi olan Total War: Three Kingdoms için beklenen mod desteği yayınlandı. Oyunu modlamaları için mod geliştiricilerine her türlü desteği veren yapımcılar, uzun bir rehber bile hazırlamayı ihmal etmedi.

Total War: Three Kingdoms için mod desteği geldi

Oyunda bulunan karakterleri, sesler, kaplamaları ve daha fazlasını modlamaya açan yapımcıların modlama hakkında yayınladığı rehberin bir kısmı ise şu şekilde;

Modlamanın Total War topluluğu için önemli bir yer teşkil ettiğinin farkındayız, bu yüzden Total War: THREE KINGDOMS için Assembly Kit ve Steam Atölyesi desteğini resmî olarak duyurmaktan mutluyuz.

BEN MOD GELIŞTIRICISI DEĞILIM – BU NE ANLAMA GELIYOR?

Bu duyuru, birim kostümleri, denge değişiklikleri, yeni savaş haritaları, senaryolu modlar, yeni arayüz öğeleri gibi birçok Total War: THREE KINGDOMS modları görmeye başlayacağınız anlamına geliyor.

Bu modları, Total War: WARHAMMER II veya Total War: ROME II oyunlarında da olduğu gibi Steam Atölyesi’nde bulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, hoşunuza giden bir mod bulmak, bu moda abone olmak ve modun, oyunu bir sonraki açışınızda başlatma programının mod yöneticisinde yüklü olduğuna emin olmaktır.

BILINEN SORUNLAR

Çok oyunculu lobiler üzerinden özel savaş haritalarını indirirken şu an bazı beklenmedik sorunlar yaşanıyor. Bu şekilde bir harita elde etmek bazı zamanlarda oyunun geçici olarak tepkisizleşmesine neden olabilir ve ayrıca oyuncuları ayrı lobilere yerleştirebilir. Lobiden edinilen bir haritadayken oyundan çıktıktan sonra yeniden oynatma yüklenirken bir kilitlenme de meydana gelebilir.

Bir düzeltme üzerinde çalışırken, bunları kullanan çok oyunculu muharebeleri denemeden önce Steam Atölyesi’nden haritalar almanızı öneririz. 

Son olarak eğer oyunu modlama ile yakından ilgileniyorsanız, Total War'un sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2019 13:04
Oyun birçok yönüyle serinin en iyi oyunu olmuş alıp oynayın. İlk shogun hariç serinin tüm oyunlarını oynamış biri olarak söylüyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Three Kingdoms için mod desteği geldi
İlginizi Çekebilir