Total War: Three Kingdoms oyunundan yeni fragman geldi

Korhan ONUK 5.12.2018 - 11:45
Fragman gerçekten etkileyici.

Creative Assembly tarafından geliştirilen Total War: Three Kingdoms için yeni bir fragman yayımlandı. Yayımlanan fragman oyunda yer alacak karakterlerden biri olan Zheng Jiang'ı ve emrindeki askerleri gösteriyor.

Total War: Three Kingdoms'ın yeni fragmanı yayımlandı

Strateji severlerin merakla beklediği Total War: Three Kingdoms için yeni bir fragman yayımlandı. Fragman oyunda yer alan Haydut Kraliçe de denen Zheng Jiang adlı kadın karaktere odaklanıyor. Zheng Jiang etrafına topladığı adamlarıyla, istediklerini elde etmek için her şeyi yapmaya hazır. 

Zheng Jiang için hanedanların ve soyluluğun hiçbir önemi yok. Gücünü ve acımasız öfkesini, çizeceği kaderin bir işareti olarak görüyor. Haydut Kraliçe, tüm hanedanlar yok olmadan geri çekilmeyi düşünmeyecek bir karakter olacak.

Total War: Three Kingdoms, kendi içinde imparatorluk inşa etme, fethetme özellikleri barındıran tur bazlı bir senaryoya sahip olacak. Oyunun savaşları gerçek zamanlı olarak geliştirilecek. Videoda da gördüğümüz üzere epik savaşlar bizleri bekliyor. Oyun; Wei, Shu ve Wu hanedanlarının savaşlarını ve hikayelerini konu alacak.

Total War: Three Kingdoms, 7 Mart 2019 tarihinde PC için çıkış yapacak. Oyun şimdiden, seriler içinde en çok ön sipariş verilen oyun olmuş durumda. Siz Total War: Three Kingdoms hakkında ne düşünüyorsunuz, strateji oyuncularının özlediği tadı geri getirebilecek mi? 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2018 12:18
Şu oyun gelmiş geçmiş en iyi tw ve en çok satan tw olabilir. Benden demesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Three Kingdoms oyunundan yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir