Total War: Three Kingdoms'dan erteleme haberi geldi

Ahmet Özçilingir 12.02.2019 - 11:25
Total War severler biraz daha bekleyecek

Total War serisinini yeni oyunu Total War: Three Kingdoms'ı bekleyen oyuncular için kötü haber geldi. Daha önce 7 Mart'ta çıkacağı açıklanan, Total War: Three Kingdoms, 23 Mayıs 2019'a ertelendi. 

Total War: Three Kingdoms ne zaman çıkacak?

Yapımcı firma The Creative Assembly erteleme ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Oyundaki bazı hataları düzeltmek, yerelleştirmeyi doğru yapmak ve parlamasına yardımcı olmak için ilave cila yapmak için fazladan zamana ihtiyacımız var. Hepimiz bu küçük ayrıntıların büyük bir fark yarattığını biliyoruz.  Bu da her şeyin hazır olması için zaman ayırmanız gerektiği anlamına geliyor. Sadece bir çıkış tarihine sadık kalmak yerine, sonuna kadar keyif alabileceğiniz bir oyun ortaya çıkarmak bizim için çok daha önemli"

Bu haber, Total War severleri biraz üzmüş olsa da, yapımcı firma daha iyi bir iş ortaya koyabilmek için bu ertelemeyi yaptıklarını belirtiyor. The Creative Assembly'nin yeni bir FPS oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor. Yeni oyun ile ilgili henüz elimizde bir bilgi yok. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Three Kingdoms'dan erteleme haberi geldi
İlginizi Çekebilir