Total War: Thrones of Britannia'dan sinematik fragman yayınlandı!

Nagihan Selin İnce 23.04.2018 - 22:28
Vikingler ve İngilizleri çarpıştırmaya hazır olun

SEGA ve Creative Assembly, Total War: Thrones of Britannia için yepyeni bir sinematik fragman yayınladı. "A Total War Saga" adıyla başlayan oyun serisinin Viking-İngiliz savaşını anlatacak oyunu olan Total War: Thrones of Britannia mayıs ayında raflardaki yerini alacak.

Total War: Thrones of Britannia için insanı heyecanlandıran sinematik bir fragman yayınladı.

Ragnar Lothbrok, yani Vikingler'in kralının İngiltere'de öldürülmesinin sonrasını konu alacak olan oyun Vikingler ile İngilizlerin savaşı sayesinde duyurulmasının hemen ardından büyük bir ilgi görmüştü. Bu oyun serisinin amacı insanlara tarihte gerçekleşmiş olan büyük olayları ilgi çekici bir hale getirirken öğretmek. İki taraf arasındaki savaşı onlardan birini canlandırırken öğrenmek okulların henüz yapamayacağı bir şey sonuçta.

Land of Hope adıyla paylaşılan fragmanda gemilerin kıyıya yaklaşmasını, onları bekleyen askerleri ve kıyıdaki doğa ile yapılara göz atma şansı yakalıyoruz. Seçilen müzik de oyunun geçtiği tarihe ve olaya son derece uygun. 

Total War: Thrones of Britannia yalnızca Vikingler ve İngilizleri değil aynı zamanda  İrlandalı ve Galler gibi grupları da içinde barındıracak. Oyun, 3 Mayıs 2018'de yayınlanacak.




Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Thrones of Britannia'dan sinematik fragman yayınlandı!
İlginizi Çekebilir