Toyo Games iki yeni oyunla Türkiye pazarında

Ceyda Doğan 26.02.2014 - 11:02
Legend of Fighters ve Yulgang 2 geliyor
Arcade MMO ve MMORPG türünden hoşlananlar için iki yepyeni oyun Türkiye pazarına girdi; Legend of Fighters ve Yulgang 2.

Türkiye merkezli oyun firması Toyo Games, farklılıkları ile ilgi çeken Kore'nin MMORPG oyunu Yulgang 2 ve açık beta süresince ses getiren MMO oyunu Legend of Fighters'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Ayrıca dünyaca ünlü yapımcı firma Mgame ile anlaşma sağlayan Toyo Games, Türkiye ve MENA bölgesine destek vermeyi planlıyor. Toyo Games adlı yerli MMO yayıncısının merkez ofisi ise İzmir’de. Önceliği Türkiye'de başarılı olmaya veren şirket daha sonra MENA bölgesi, Rusya, Özbekistan ve Azerbeycan'a doğru yelken açacak.

Tamamen Türkçe ve ücretsiz olarak Türkiye'de görülecek olan Yulgang 2 ve Legend of Fighters'ın yayıncısı ve Toyo Games'in CEO'su Zeyd Kazancı konuyla ilgili şunları söyledi "Şu anda dünyayı kasıp kavuran ve gerçek PvP deneyimini yaşatacak olan iki kaliteli oyunu Türkiye ile buluşturudğumuz için çok mutluyuz. Amacımız kullanıcılarımıza en kaliteli oyunları getirmek, Türkiye'de oyun kalitesini yükseltmek ve daha profesyonel bir oyuncu kitlesi yaratmak."

Yulgang 2

Legend of Fighters

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toyo Games iki yeni oyunla Türkiye pazarında
İlginizi Çekebilir