Travis Strikes Again: No More Heroes duyuruldu

Furkan Güler 31.08.2017 - 13:10
Switch için yeni bir aksiyon oyunu daha duyuruldu.
Nintendo'nun bağımsız oyunlar için dün gerçekleştirdiği Switch Nindies sunumu ile birlikte, yeni konsola çıkacak olan oyunlar gösterildi. Gösterimin en dikkat çekici olan oyunu Travis Strikes Again: No More Heroes, ilk oyunda olan olayların yedi yıl sonrasını bizlere gösterecek. The Bad'in kızı olan Bad Girl'ü öldüren Travis Touchdown'dan intikam almak için gelen The Bad, tam dövüş başladığında Death Drive Mark 2 isimli bir oyun konsolu tarafından Travis ile birlikte sanal dünyaya yutulur. İlk oyunda olduğu gibi konsolun içinden tek çıkış yolu, tüm bölüm sonu canavarlarını öldürmektir.


Goichi "Suda 51" Suda'nın yönettiği oyunun şimdilik sadece Nintendo Switch'e çıkacağı söyleniyor. Hotline Miami'ye yer yer göndermeler yapan oyunun, oyuncuyu oldukça şaşırtacağı söyleniyor. Sadece hikaye tarafında bilgiler edindiğimiz oyunun, oynanış mekanikleri hakkında pek bir şey bilmiyoruz.

Ancak oyunun aksiyon yönünün oldukça dolu dolu olacağı söyleniyor. Geliştirici ekip çıkış tarihini 2018 olarak gösterse de, oyunun 2018'in hangi ayında çıkacağı belli değil.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Travis Strikes Again: No More Heroes duyuruldu
İlginizi Çekebilir