Trine 4 için 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Furkan Güler 11.04.2019 - 10:15
Yeni oyun nasıl olacak?

Platform oyunları arasında co op mekaniğini çok iyi bir şekilde oyuncuya deneyim ettiren Trine serisi, geride bıraktığımız dönemlerde duyurulmuştu. Şimdi ise yeni oyun için 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan yeni oynanış videosunda serinin geldiği bir sonraki seviyeyi görebiliyoruz. Grafiksel olarak geliştirilen Trine serisi, Trine 4 ile beraber arka plan grafiklerine daha fazla önem vermeye başlamış. Detay seviyesinin oldukça fazla yükseldiği yapımın oynanış videosu şovalye karakteri ile başlıyor.

Trine 4 için 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Hırsız ve büyücü karakterlerini yeni oyuna da ekleyen Frozenbyte ekibi, dördüncü bir karakteri eklemekten yine kaçınmış. Hikaye anlatımı açısından geliştirilen yapım, sinematik anlatıma daha çok önem gösterecek. Platform mekaniklerine yeni oyunda pek dokunmayan yapımcılar, bölüm sonu canavarlarının daha fazla bulmaca öğesi içereceğini belirtti.

Bakalım yeni oyunda co op anlamında nasıl yenilikler göreceğiz? Son 3 oyundur benzer mekanikleri oyunculara sunan yapım, bir şekilde kendini kotarabiliyordu. Üçüncü oyununda bazı bölümlere 3D sekanslar eklemişti. Yeni oyunda bu 3D sekansların ne kadar fazla olacağını merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 07:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 11.04.2019 10:48
Sonun da oyun özüne dönmüş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trine 4 için 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir