Trine 4 için ücretsiz DLC yayınlandı

Furkan Güler 12.12.2019 - 11:14
Toby’s Dream bölümünü hemen indirebilirsiniz.

Platform anlamında başarılı mekaniklere sahip olan Trine serisinin son oyunu geride bıraktığımız aylarda yayınlanmıştı. Dördüncü oyunuyla oyuncuların karşısına çıkan Trine serisi, yine güzel bir oynanış tecrübesi sunuyordu. Eğlenceli mekaniklerin yanı sıra oyunun grafikleri de oldukça göz alıcıydı. Şimdi ise oyunu baştan sona kadar bitiren oyuncular için güzel bir haberimiz var. Geliştirici ekip Frozenbyte, Trine 4 için Toby’s Dream isimli bir DLC yayınladı.

Sevilen platform oyunu Trine 4 için ücretsiz bir DLC yayınlandı

Eğer Trine 4'e sahipseniz oyunun sayfasından ilgili bölümü indirebilirsiniz. Büyük bir hikaye modu yerine Trine serisinin dünyasına uygun bir bölüm tasarlamayı uygun gören geliştiriciler, Toby isimli köpeğin peşinden gitmemizi istiyor. Trine serisinde daha önceden gördüğümüz Toby'i takip ederek ilginç detaylarla karşılaşabilirsiniz. 

Son olarak Toby’s Dream için yazılan açıklama şu şekilde,

Daha önce Trine serisi geliştiricisi Frozenbyte’in eski oyunlarında görülen köpek Toby, Üç Kahraman ile Heatherwood Hall’da kendine özgü bir maceraya atılıyor! Toby'nin patilarini takip et ve şato bahçelerinde saklı tüm öğeleri bulmasına yardım et.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trine 4 için ücretsiz DLC yayınlandı
İlginizi Çekebilir