Tropico 5, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 23.12.2020 - 19:01
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan popüler diktatörlük simülasyonu serisinin yeni oyunu Tropico 5, 24 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Tropico 5, Epic Store'da ücretsiz

Tropico 5, Epic Store'da ücretsiz

Hanedanlığını koloniler döneminin başından 21. yüzyıla kadar yönetecek, gelişmiş ticaret mekanikleri, teknolojiler, bilimsel araştırmalar, keşif gibi yepyeni mücadelelere girecek ve Tropico tarihinde ilk kez 4 oyuncuya kadar ortak ve rekabetçi olarak çok oyunculu modda oynayacaksınız.

Tropico 5

Hâkimiyetine koloniler döneminde başla, Dünya Savaşları ve Büyük Buhran'dan alnının akıyla çık, Soğuk Savaş döneminde aktif bir diktatör ol ve ülkeni modern zamanlara ve ötesine taşı. 19. yüzyıldan 21. yüzyıla, her devirde farklı zorluklar ve fırsatlar bulunuyor. El Presidente'nin geniş ailesinin her üyesi adada bulunuyor ve bir lider, yönetici, elçi ya da general olarak atanmayı bekliyor. Hanedanlığının her üyesini değerlendir, onlara yeni özellikler kazandır ve onları elindeki en değerli kaynaklara dönüştür. Yeni binalar, teknolojiler ve kaynaklar keşfederek ulusunu ilerlet. Eski binalarını daha etkin modern binalara dönüştür.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tropico 5, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir