Merakla beklenen True Detective'in 3.sezon başrolleri belli oldu.

Ersin Kılıç 4.01.2018 - 11:24
Mahershala Ali'ye kim eşlik edecek?

True Detective dizisi 2.sezonu ile ilk sezonun gölgesinde kalsa da yine de belli bir kalite çıtasını yakalamayı başarmıştı. Buna rağmen gelen eleştiriler dizinin 3.sezonunun biraz daha geç karşımıza çıkmasına sebep oldu. İşte hala ön prodüksiyon aşamasında olan True Detective 3.sezonu için oyuncu haberleri de gelmeye başladı.

True Detective 3.sezonda kimler var?

İşte bu bağlamda diziye ait ilk oyuncu haberi Temmuz ayında gelmiş ve Oscar'lı oyuncu Mahershala Ali'nin dizinin başrolünde yer alacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz yıl Moonlight filminde göstermiş olduğu performans ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülünü kucaklayan Mahershala Ali, daha önce House of Cards ve Luke Cage gibi yapımlarda da boy göstermişti. Oynadığı her karaktere farklı bir tat katan oyuncunun dizideki partneri de bugün belli oldu.

True Detective 3.sezon başrolleri belli oldu

HBO daha önce Blade, Somewhere ve Leatherface gibi yapımlarda yer alan Stephen Dorff'un True Detective 3.sezonunda yer alacağını duyurdu. Roland West karakterini canlandıracak olan Dorff, Mahershala Ali'nin canlandırdığı Wayne Hays karakterine eşlik edecek.

Carmen Sjogo'nun da yer aldığı True Detective 3.sezon hakkında diğer bilgiler ise hala gelmiş değil. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda HBO'dan bir duyuru bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 15:00
Hmm.. oyuncu kadrosu bu defa çok mütevazi, sanırım ya istedikleri bütçeleri yok, ya da fazla dikkat çekip, fazla beklentiyi yükseltip 2. sezondaki gibi, çok kaliteli olmasına rağmen tepki almamak istiyorlar.

Ama bu kadar dikkatlice ve uzun zamanda hazırlanmış 3. sezondan benim beklentim yüksek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
True Detective 3.sezon başrolleri belli oldu
İlginizi Çekebilir