True Detective'in beklenen 3.sezon ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 27.08.2018 - 10:29
Ocak ayında geri dönüyor

İlk sezonun gölgesinde kalan 2.sezonundan sonra True Detective dizisi araya girmiş ve geçtiğimiz yıl ortalarında yeni sezonundan haber almıştık. Aldığı eleştiriler dizinin 3.sezonunun biraz daha geç karşımıza çıkmasına sebep oldu da diyebiliriz. İşte oyuncu seçimleri ve prodüksiyon aşamasından sonra merakla beklediğimiz True Detective 3.sezonu için ilk fragman ise geçtiğimiz saatlerde yayınlandı.

True Detective 3.sezonda kimler var?

Oscar ödüllü oyuncu Mahershala Ali'nin başrolde yer aldığı dizinin yeni fragmanı bir dakikadan biraz daha uzun tutulmuş. Dizide yine zaman atlamaları olacağını karakterin yaşlı halinden anlıyoruz. Moonlight filminde göstermiş olduğu performans ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülünü kucaklayan Mahershala Ali, daha önce House of Cards ve Luke Cage gibi yapımlarda da boy göstermişti. 

3.sezonda Mahershala Ali dışında  daha önce Blade, Somewhere ve Leatherface gibi yapımlarda yer alan Stephen Dorff da yer alacak. Roland West karakterini canlandıracak olan Dorff, Mahershala Ali'nin canlandırdığı Wayne Hays karakterine eşlik edecek.

Dizinin 3.sezonu Ocak 2019'da yayınlanacak. Tam tarihi henüz belli olmayan 3.sezonun bu ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 15:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2018 19:35
Umarım 2.sezondan daha iyi olur diycektim ama daha kötü ne yapabilirlerki diyip bırakıyorum 8)
Kalan Karakter: 300 Gönder
True Detective'in 3.sezon ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir