Donald Trump'ın Twitter hesabını kapatan kişi aslında Türk çıktı.

Furkan Güler 30.11.2017 - 14:19
Biz tahmin etmiştik...

Trump ile birlikte gündemden düşmeyen Twitter'da çalışan ve şu ana kadar kimliği gizli tutulan kişinin Türk asıllı Bahtiyar Duysak isimli bir Alman vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Twitter'dan istifa etmeden önce Donald Trump'un hesabını kapatan Bahtiyar Duysak, yaptığı eylem sonucunda 2 Kasım 2017'den bu yana tüm dünyanın konuştuğu bir kişi haline gelmişti. Yaptığı bu sansür sonucunda Amerika Birleşik Devleti'nin bir kesiminden oldukça büyük bir destek alan Duysak, yabancı basına verdiği röportajda bu yaptığının bir hata olduğunu açıkladı. Twitter'da hesaplar ile ilgili şikayet alan departmanda çalıştığını belirten Bahtiyar Duysak, Donald Trump'ın hesabı ile ilgili oldukça fazla şikayet aldığını ve bunun sonucunda hesap ile ilgili deaktivasyon işlemini başlattığını söyledi.

Trump'ın hesabını kapatan kişi Türk çıktı

Hesabın gerçekten kapatılacağını tahmin edemeyen Duysak, olanları saatler sonra medyadan öğrendiğini belirtti. Twitter'dan ayrıldıktan sonra teknoloji firmalarında çalışmak istemediğini söyleyen Bahtiyar Duysak, finans sektöründe çalışmak istediğini söyledi. Kimliği açıklanmadığı zamanlarda Amerikan halkı tarafından Kahraman olarak adlandırılan Bahtiyar Duysak'ın bu olaydan fazlasıyla dili yandığını söyleyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2017 06:48
Çekmişlerdir kulağını,''Hey Kehramın Törk, bunün bir heta olduunu söyleyejackson'' demişlerdir.Bahtiyar da önce ''ich dich nicht kartoffel !'' dese de, sonra''Kruöyzberghsiti'deki dönerci coninin bıçağı eşliğinde okumuştur masalı.''Biz bu tragedyayı çok gördük.Yollayın bir Kemale Ermiş, çözsün işi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2017 14:59
Yani kurallar rütbeliler için işlemiyor, anlamına geliyor bu.
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2017 21:47
kural diye birşey sadece senin benim gibi adamlar için vardır sistemi kuran adamlar için kural yoktur,gidipde pentagondaki üst düzey bir generale kural dersen ağzına ... sen anladın :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2017 17:44
adam pişman olduğuna göre kan almışlar demekki :D keşke türkiyeye gelseydi hatta komple twitere suikast yapıp kaçsaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trump'ın hesabını kapatan Twitter çalışanı Türk çıktı
İlginizi Çekebilir