1/4

Tt eSPORTS Conkor ve Dasher

Ali Osman Uz 14.05.2011 - 14:14
Tt eSPORTS'un profesyonel oyun mouse padlerini inceledik.

İyi bir PC oyuncusu olabilmeniz için öncelikle tabii ki iyi bir bilgisayara, sonrasında da iyi bir kontrolöre ihtiyacınız vardır. Düşündüklerinizi oyununuza yansıtabilmeniz için beyninizle eliniz arasında bir köprü niteliğinde olan kontrolörler, şu anki teknolojinin nimetleri doğrultusunda çeşitli fonksiyonlarla donatılmış akıllı oyun klavyeleri ve oyun mouse'ları olarak karşımıza çıkmaktadır.

 
Bu incelememizde özellikle online FPS ya da RTS oyunlar oynayanların, yani mouse ile uzun süre boyunca iç içe olan oyuncuların performansını arttıracağını düşündüğümüz 'Tt eSPORTS Conkor ve Tt eSPORTS Dasher' mouse padlere değineceğiz. 
 
Thermaltake'in Tt eSPORTS oyun donanımları ailesinin üyeleri olan bu mouse pad'ler arasından 'Conkor' kontrol temelli kullanım için, 'Dasher' ise hız temelli kullanım için uygun bir yapıya sahip. Şimdi bu mouse pad'ler bize neler sunuyor birlikte göz atalım. 
 
Öncelikle iki mouse pad'in de alımlı kutu tasarımlarıyla geldiğini belirtmeliyiz. Mat ve şık kutu tasarı ve kırmızı-koyu gri renkli tasarımıyla albenisi yüksek seçenekler olarak göze çarpan Conkor ve Dasher mouse pad'ler.
 
 
Kutu içeriğinde mouse pad, bir taşıma kılıfı ve minik bir garanti kitapçığı bulunuyor, ki fazlasına da pek ihtiyacımız yok açıkçası. Detaylara girmeye Conkor ile başlayalım.