1/7

TT eSports Shock One

Tolga Cem Küçükyılmaz 3.05.2011 - 16:32
TTe Sports'un Shock One model kulaklığını inceliyoruz.
İnsanların zevkleri, beğenileri, istekleri birbirlerine benzemez. Zaten bu gerçek ile ilgili hepimizin bildiği bir söz vardır. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Kimi insanlar müziği, filmlerdeki ve oyunlardaki ses efektlerini en temiz şekilde almak isterken, kimileri de pek umursamaz. Seslerdeki detayları umursamayan insanlar için ses net olsun, duyulsun gibi temel öğeler yeterlidir.

Fakat ses tutkunları için kusursuzluk, en önemlisidir. Bass, tiz ve mid sesler kıvamında ve temiz olması şarttır. Ses tutkunlarının keyifle müzik dinlemesi yada oyüksek seste oyun oynaması, apartman ortamında maalesef biraz zor.

Peki müzik severler, sıkı oyuncular için başka çare yokmu? Tabii ki de var. Kulaklıklar sadece otobüste, cafede, yürürken MP3 çalardan müzik dinlemek için çıkarılmadı. Üst seviye oyuncular için oldukça gelişmiş çözümler artık mevcut.

İnceleyeceğimiz TT eSports Shock One'da üst seviye oyunculara ve müzik severlere hitap ediyor. Dahili ses kartı ile sanal 5.1 sesi kulaklarınıza aktaran kulaklık, bakalım bizlere neler sunuyor?