Tt eSports Türkiye'de!

Murat Halilbeyoğlu 30.12.2010 - 16:11
Thermaltake'in bilgisayar oyuncuları için ürettiği ekipmanlar basına tanıtıldı.
Theramaltake markasının, oyuncular için çıkardığı ekipmanlar Dedeman Otel'de görücüye çıktı. Basına tanıtımı Thermaltake firmasının temsilcisi Zeynep Wang yaptı. Ürünler elbette bir oyuncunun en çok ihtiyacı olan klavye, mouse, mouse pad ve kulaklıklar. Tt eSports'un çıkardığı ürünlerin markları şöyle;

CHALLENGER, CHALLENGER Pro, MEKA G1, BLACK, ISURUS ve SHOCK Ocak ayında ürünlerin tamamının geleceğini belirten Zeynep Wang, Türkiye'deki oyun endüstrisinin büyük bir potansiyel olduğunu belirtti ve Thermaltake olarak, e-spor şeklinde adlandırılan bilgisayar oyunlarının profesyonel bir spor olarak yapılmasını destekleyeceklerini belirtti.
 
Bununla ilgili ilk girişimi ise, Türkiye'nin Starcarft 2 oyununda en iyi takımı olan V4 takımı ile sponsor anlaşması imzalaması. Tanıtım konuşmasının yanında imza töreni de düzenlendi. V4 takımının kurucusu Pentagram, "Tt eSports ile yapılan bu sponsorluk, profesyonellik açısında ciddi bir alt yapı oluşturacak ve takım içinde de profesyonel bir tutum ortaya çıkacaktır." dedi. Diğer takım oyuncularının e-isimleri ise şöyle: Darvin , Oyman/ Waradmiral, Pentagram, Sugosu,Anzelot, Borked, Vendetta ve Venom. Bu sekiz kişilik takım Türkiye yerel liginde de SC2 oyununda ilk 3 sırada yer almaktalar.
 
Sponsorluk anlaşmasından sonra takım üyelerinden 2'si arasında yaklaşık 20 dakikalık bir gösteri maçı yapıldı. Yeteneklerini burada sergileyen oyuncular, katılımcılara görsel bir şölen sundular.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tt eSports Türkiye'de!
İlginizi Çekebilir