Grand Theft Auto haritaları tek bir mod ile birleştirildi

Mehmet Atilla Turan 4.10.2018 - 19:13
Aynı zamanda Bully'nin haritası da GTA: Underground'da bulunuyor.

Mod yapımcıları gün geçtikçe kendilerini aşmayı başarıyorlar. Zamanında bir hayli popüler olan ve popüler olmaya devam eden Grand Theft Auto: San Andreas'ın mod yapımcıları, yeni fikirler ile gelmeye devam ediyor. Bu seferki amaç ise tüm Grand Theft Auto haritalarını birleştirmek.

Los Santos'tan çıkıp Vice City'de inebilirsiniz.

Mod yapımcısı "dkluin", bu fikri aslında birkaç sene önce hayata geçirmiş bulunuyor, fakat bu seferki güncellemede eski oyunlara ait araçları şehirlere yerleştiriyor, bu değişiklikler arasında değişen polis memurları, araçları ve insanlar da bulunuyor. dkluin'in yayınladığı videoya göre, şehirlere ulaşmanın tek yolu var, o da uçakla hava alanına inmek. Ama ileride haritalar yeşillikler ve yollar ile birleştirilecek. Bu sayede haritalara arabalar ile, hatta ayakta gitmek bile mümkün olacak.


Mod yapımcısı, aynı zamanda Playstation 2 / Xbox döneminde popüler olan Bully ve Manhunt'in haritaları da ekledi. Grand Theft Auto: San Andreas oyununa yapılan bu mod, halen yapım aşamasında. Grand Theft Auto: Underground ismindeki bu modu denemek isteyenler, GTA: Underground'un moddb sitesine buradan ulaşabilirler. Grand Theft Auto: Underground projesinde çalışanların YouTube kanalını ise bu linkten ulaşabilir ve ne kadar ilerlediklerini görebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2020 12:01
ben indiremiyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2018 09:47
Çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tüm Grand Theft Auto haritaları bir mod ile birleştirildi
İlginizi Çekebilir