Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Tüm PSP oyunlarını PS Vita'da çalıştırın!

Tek ihtiyacınız bir adet PS3!

Tüm PSP oyunlarını PS Vita'da çalıştırın!
Bilindiği gibi Sony'nin yeni el konsolu PlayStation Vita, bazı eski PSP oyunlarını da oynatabiliyor. Ancak bu oyunların sayısı, tüm PSP oyun arşivinin yanında çok az.

Sony bu oyunların sayısının artacağını söylesede artık beklemeye gerek yok gibi görünüyor. Bunun için de tek ihtiyacınız olan bir PlayStation 3.

Tüm PSP oyunlarını PS Vita'da çalıştırın!

Yapmanız gerekenler ise şöyle:

PS3 üzerinde PS Store'a girip PSP oyunlarına baktığınızda, tüm oyunları göremiyorsunuz. Bunun yerine Transaction Management kısmına girip oradan indirme listesine bakmanız gerekiyor. PS3 bu oyunları indirecek ve bir PSP ya da Vita'nın içeriği eşlemesine imkan tanıyacak.

PS Vita'nızı USB kablosu yardımıyla PS3'ünüze bağlayın ve Content Manager uygulamasını çalıştırın. "Connect to a PS3 System"i seçip, "Copy from PS3 to Vita" seçeneğine girin. Burada PSP'yle ilgili tüm kayıtlı içeriği görebileceksiniz. Ayrıca transfer edilebilen tüm PSP oyunlarını da göreceksiniz. Seçip dosyaları kopyalarsanız, Vita'nızda istediğiniz PSP oyunu yüklenmiş olacak.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

psp oyununu nasıl yüklediniz ps vitaya

0 puan
MO
MK Okuru

Psp için oyunlar çok eski oyunlar pspye ps3 oyunları veya psv oyunları indirmenin bir yolu var mı?_

0 puan
MO
MK Okuru

Ben psv yi psp ye çevirip istediğim zman psp istediğim zamn psv olarak kullanıyorum eğer psv ye güncelleme yaprsam bu özelliği(kırarak elde ettim) kaybedermiyim ?

0 puan
MO
MK Okuru

abi hemen çare bul ps vitaya bilgisayardan oyun indirenleri gördüm ama ben yapamıyorum güzel bir site verir misin ?

0 puan
MO
MK Okuru

psp ye alınmış cd oyunlarını vita da çalıştırmanın yolu var mı?

0 puan
MO
MK Okuru

psp ye alınmış cd oyunlarını vita da çalıştırmanın yolu var mı?

0 puan